Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rus Koga briga biće da su ga srbi opisali kao dokazanog humanitarca koji u gradove koje posjećuje donosi radost i blagostanje to srpsko degutatno uvlačenje rusima prerasta u brutalni porno horor.
Hebo on sebi ma.ter
Šešelj postaje počasni građanin Moskve? Predlog ruskog Udruženja \"Desna konzervativna alijansa\" da se Vojislav Šešelj proglasi za počasnog građanina Moskve stavljen je na dnevni red Komisiju ze dodelu počasnih titula. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/232940/Seselj-postaje-pocasni-gradanin-Moskve http://www.modus-agendi.org/articles/271
Ne znam kolika ce mu biti kazna odrezana za ono sto je optuzen ali idiot nije imao nikada ovakav tretman u zivotu kakav ga ima u susdu. Neka ga u cuzi neka \"dobar je covjek kao proliv\"
majko mila kad vidim ova suđenja u Hagu...godinama mu se sudi i dokazuje nešto što čitav svijet zna, i na kraju mu presude 2 godine boravka u elitnom hotelu na sjeveru Europe, nakon čega bude pušten i može da nastavi sa svojim životom....cccc, pa bolje ga pustite odmah, makar da ga ne vidim i ne slušam o njemu
veća je ovo kazna za pseto. smrt je jedini za njega izlaz NAJVEĆA IM JE PATNJA ŠTO NE MOGU BITI SMRDSKI HEROJI
Ubit pseto.