Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A on se kao pravi nevin. Na doživotnu bez odlaganja, pedofile i silovatelje samo po kratkom postupku.
sto bi rekao jedan ugledni clan stranke....jednostavno kupite diplome kao sto sam ih ja kupiJo i niko vas ne moze sexualno uznemiravati za vrijeme studija...
@Sotona1982 svi govore seljaci ovakvi i onakvi a vidi sta radi "fina raja", umetnici, akademici i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa strašno šta deca u Srbiji proživljavaju, u crkvi ih siluje kačevende u školama nastavnici i profesori pa gde da šalju decu. To zlo mora nestati, strašno za decu, kasnije imaju traume celi život.
a eto one se bune cuj silovao 20 djevojaka a nijedna se nine odbranila njemu kazna mada ovo vise govori o njoma
Kako moze odbiti advokat da ga brani. Dno dna od advokatskih ureda.
Jedna od njih kaže kako je lupio šakom.o stol kad se nije htjela.skinut u grudnjak na sceni. Druga kaže da je neprimjerno gledao, treca.da.je.nadzirala seksualnu tenziju. Ma.koga vi hebete.majku.vam.hebem.
Da se razumijemo, njihov interes je bio da šute... Meni ovo ima smisla da su odmah prijavile a sada ispada hinjski. A njegova zlodjela su svakako za osudu. Evo mene šef hebe u zdrav mozak na poslu, šutim jer je hijerarhija...
mika maniak, a one sve fine, jadna majko
@goouser1589129754 Potpisujem.Neka svako u Srbiji pita svog oca,kada je išao na ratište u BIH,da li je silovao naše žene,majke,kćerke....Znaš kad će Vam priznati vaše tatice nikad morgen.
Glupi bošnjo, uznemiravanje i zlostavljanje su dvije različite stvari. Uznemiravanje je široka tema zbog koje se optuženi treba smatrati nevinim dok se ne dokaže suprotno. Pogledajte na šta su sve spremne današnje poznate glumice, a ove se žale jer im je rekao nešto pogrdno?
Ovaj Mika k'o rasplodni Bik! Ko bi to vjerovao?
Ja jebaca..
Vidim citav se region zgrazava od ovoga i naravno tako i treba ali na desetine hiljada silovanih zena i djevojcica diljem Bosna niko se u srbiji nije ni pomakao cak sta vise i ismijavaju se tome a vidim i neke Bosnje se bas zgrazavaju nad jadnom srpskom silovanom maldoscu i opet Bosnjo zali tudje a svoje je prebolio davno a i zaboravioa dok je tako ovakvih stvari ce biti samo vise
Jadnice,sutjele su dok im je covjek trebao,zna se kako zena moze da napreduje......
Jedini gori od feministickih su gej lobiji. Pola njih je dalo za ulogu i pitale treba li jos, al ocito mu se neko naklatio na kosti!!!!
srbijanski Weinstein , misli monstrum da mi niko ne moze nista , svemu dodje kraj mamlaze
@klosar Dobro profilno ime reflektira sigurno tvoju osobnost i izgled hahaha.
Zasto niko ne spominje da je ovaj covjek bio Arkanov najbolji prijatelj? I da je svaki cas zapocinjao za Oce nas, to je ta kultura velikih srba koji su decenijama elitu izigravali. Zlo izadje kad tad na vidjelo!
Na kraju će dobiti maksimalno desetak godina robije prema ovim banana tzv. pravosudnim sistemom u ex yu državama 😂😥
Jadonja matori..nisi u stanju djevojku normalno upoznati i odnos da imas a ne nasilno gadis se
Mika izgleda pola Beograda odradio