Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce poceti krscanska logika da radi: kad Rusi komadaju na hiljede Sirijske djece, to je sasvim OK. Kad njih nekoliko rikne, to je Islamski terorizam. Naravno, nevine su zrtve na obje strane ali muslimanske kao da se ne broje.
Terorizam će se, kao i u prošlosti, riješiti pregovorima. Trenutno nikom nije u interesu da to prestane...
Terorizmu se jednostavno ne moze stati u kraj. Koliko god da je neka drzava moćna, to zlo nađe rupu kroz koju će se provući i ostvariti svoj cilj. A velike sile su navukle dovoljno gnjeva, da sad moraju računati na ovakve pojave.
Ne znači da će "ostvariti svoj cilj", jer sam terorizam nije cilj, nego je način na koji teroristi nastoje od vlasti iznuditi cilj koji je uvijek promjena političkog kursa.
retardosi
Sve su to proizvodi genocidnog plemena preko Drine.
@KrokodiIskesuze SANDZACKO DRZAVLJANSTVO NA PROLJECE IMAS SANSU DA SEBI REZERVISES.
@KrokodiIskesuze Ti si pun Turske krvi, pitaj babu sta joj je pricala prababa kako se podbacivala pod Turcina da je osjemeni Turskim sjemenom. Posalji svoj DNK u Tursku i sacekaj rezultate mali Turcine, vidjet ces da nemas ni s od genocidnog srpskog plemena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je od drugog Bošnje sa Iliđe, pobjego, oni su papci