Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su zasticeni samo kriminalci
Tesko povrijeđen ZASTICENI svjedok? Pa ovo je Mexico.
Ko je odao identitet tog zaštićenog svjedoka, fuj majku vam raspalu jbm, sve vas treba pohapisti i osuditi na 40 godina. Porodica Memic se bori za Bosnu i Hercegovinu, za sve nas, jer sina su izgubili, vratiti ga ne mogu. Fuj, odvratno, ovo je gore od Meksika.
BORE SE ZA BIH AL SU TRENUTNO OSVOJILI MJESTO U SKUPŠTINI KANTONA I U PARLAMENTU FBIH. DOBRO SU SE NAHLJEBILI OD DŽENANA.
Možemo vam obećati da ćete biti neprijatno iznenađeni. Sad tvrdim, da kolega i ja ne iznesemo nijedan dokaz, ne postavimo nijedno pitanje, ni jedan prigovor, da smo odmah danas spremni da iznesemo završnu riječ u ovom predmetu - kazala je Kisić.
Podmazem malo doktora , podmazem malo sudije , podmazem malo policajca , podmazem malo u opstini i onda urlicem pa gdje je ta drzava . Jelde jesam i ja govno . I to veliko .
Kolumbija je mala maca za nas ….
Na žalost, smiješno, u ljubinju znaju ko je ubila i zbog čega, u Sarajevu, jok!!! Baka, sram te Bilo!
Žar toliko državi i pravu treba da pokaže prstom, ko je,! To znaju i psi lutalice, Baka, reci im da se ne pate, tvoj jaran. Reci Baka, znaš!?
I koke znaju ko je malog likvidirao i zašto! Nezna država,? to je do sada državu koštalo preko 5 miliona, i još će toliko. Državo, priznaj!!!
Pitanje za advokate odbrane.Da li vas je sramota imate li djecu gamadi.Jel vas sramota da branite ljude koi ce na kraju bit 99%krivi.Uzeli ste slucaj da bi fino naplatili.Gamadi stavitr se u kozu oca Muriza.I vas bih ja na kraju strpao u bajbukanu zajedno sa mutapima i ostalima
Koji debil je sastavio tekst?
Sto se meni ova buca svidja bože
bez vađenjaaaaaaaaaaaaaaa.
Ovo ne lici vise na sudzenje ovaj memic vrsi javni linc kao u srednjem vijeku jos malo pa ce u ovoj zemlji ulica suditi svima kako se kome cejfne
Zasticeni je narkoman
Montirano sudzenje i montirane optuznice za ociglednu saobracajku
to dobio pare da pises gluposti
🇪🇺🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♀️🇧🇦
MURIZE DOBRA TI JAKNA "US POLO ASSASSIN" OD 400KM, A I ARIJANA SE PONOVILA , ČUJEM KUPILI STE DVA AUTOMOBILA ČESTITAM, BIĆE POSLJE IZBORA JOŠ MJESTO U PARLAMENTU ZA NEKOGA, ZAVISI ŠTA SU TI NAOBEČAVALI...SRETNO U SVAKOM SLUČAJU, MOGO SI BAR KAZATI KO JE UBIO DŽENANA, OVAKO SI SAMO JOŠ JEDAN POLITIČAR NA NAŠOJ SCENI . BOŽE SAČUVAJ
Konju jedan ,Muriz imao 3 auta dok je Dženo bio živ... bjedo ljudska ni za kifle nemaš..
Al'ga zaštitiše, alal im vera...