Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidni srpski divljaci
Ma nisuuu đe ćeš to izjaviti, to je ba pleme jedno sišlo sa Karpata kao sluga otomanima, to njih boli i boljet će sve dok postoje kao nacija. Pleme bili i ostali. Šta dalje reći kad misle da grmi jer to neki njihov tamo jaše nekakve kočije po nebesima i zbog njegovih konja pucaju gromovi, ma daj to je mrtvi paganizam, pardon, pOganizam.
Ne kontam, valjda je lahko kuziti da ako ne ide u Evropi, nek se vrate, eno im Jerevana, niko ne planira napadati. Treba im populacije tamo. Hajte RadoVANi u JereVAN i ostale VAN sela po Armeniji. Niste vi za Evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"...crni Mladene...kakva kobna greska...kako si mogao nakon 30 godina vjerovati da granice izmedju Bosne i Srbije nema...u sta si vjerovao i ko ti je pamet razvlacio??i sta ces sad crni Mladene..."
Samo ih kupi da su mi rođena braća...a lola se sakrio sa dvojnim drzavljanstvom pa malo da prošeta do BiH..
Bude li ikad rata opet potrudit cu se da zakoljem sto vise srba i silujem sto vise srpkinja
jos jedan izrod ljudskog roda...sadista ubica silovatelj kriminalac otimac itd....
Zar je moguce da se r. Z. Slobodno krecu?! 🙄
Vratiti ga u Srbiju , kad Hrvatska nece ratne zlocince da nama izruci.
Idemo sad u Rvatsku da odsluzimo genocidnu politiku Milosevica i njegovog ucenika Pucica.
Sta li ce reci Dodik na ovo?
Da je zivio u BiH bio bi u visokoj politici.
Ima da ih čapaju još 20 godina...Samo hapsi bagru
Mladen Grujičić?
kod ovih nebeskih, nedostatak ratnih zločinaca u populaciji se svodi na statističku pogrešku... k'o kokice iskaču
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada neki barovi u Zagrebu su uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
je l' ima i jedan ratni zlocinac da nije vlah!?
fataj srbske krvojede