Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj iz pepela da se dize? Pa nije taj gigant bombardovan u ratu, vec je kriminalno opljackan.. neka ga dizu oni sto su ga opljackali.
Ne da vam ne treba pomoc, nego vas treba pozatvarat sve. Svu imovinu uzet koju ste stekli na takav nacin majku vam fasisticku. Mrssssss
Neka HDZ plati. Oni su i pokrali pare. BTW, otpustite upravu. Do kada cemo placati lopove?
Zar nije prvi zahtjev sidikata detaljna ISTRAGA od Brajkovica pa do kraja Aluminija
Aalooo rooooja ! Ruke vamgor i samo otaj roood !! Opopop....😂😂
Svaki pingvin i " stručnjak" zna da je najrealnije hvatati se outovnice i pravac Sjeverozapad, preko Save. Gubite vrijeme džaba. Zadržavaju vas. Nema se više šta ukrasti u AlEminiju. Ende.
O kakvoj dobiti po toni ovaj priča? Gdje je ta strašna dobiti do sad? Realnost koju ste pokazali je gubitak od 2000KM/toni. Trebamo sad dati istim ljudima 63 miliona KM da pokrenu 1/4 proizvodnje koja će ponovo praviti isti gubitak u toj proporciji.
Daj vam k..... vise
Normalno FBiH ce ponovno platiti dok Hrvati iz BiHi Hrvatska su vecinski vlasnici. Zasto bi Hrvatska dala 1km kad ima FBiH koja ce platiti sve....Ja bih platio samo kad bi vise nego 50% radnika bilo bosnjacke nacionalnosti.
bolje da su zvali Zeljka Bebeka da im svira tamo.... Hdz je pustio niz vodu Aluminijum i sad ce banke to prodavati pa bi kupio neko blizak hdz jer je sve pod hipotekom izgleda.... a VLADA FBIH i fadil su samo mali igraci ..
ode aluminij u p.m. kao i što su OTJERANI Bošnjaci i Srbi
neka kitarovicka odrijesi kesu...ti uhljebi iz aluminija su njeni glasaci...