Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec danas ce Vucic poslat vojsku na granicu s Hrvatskom hahaha
marketing 100% dobra zajebancija :D
Jesu li one opravljene u Ukrajini ko oni Migovi 22 :D
@JoeBlack2nd Agree. Kolindin dildo spreman za žutu rupu u Pantovčaku....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kolindin vibrator, ne znaju gdje da ga dostave obzirom da ona stalno seli i šeta.
Nije kombi neg se pas posro
Ma kralj odlučio napraviti vojnu paradu, fale mu stara dobra vremena...
April 1992, farbamo sulinare od šporeta na čvrsto gorivo u zelenu boju i raspoređujemo po livadi, da JNA vidi. Biva, imamo minobacače, da se uplaše. Možda i ovi malo vozaju da preplaše Putina.
Pa i JNA i vojska DDR-a su imali više od 60% ovakvih maketa na paradama. Ima i tvrtka u Rusiji koja ih izrađuje za takve zgode. Honecker je otvoreno rekao da su uvijek i kao ateisti molili samo da se ne iuspuše jedna za vrijeme parade.
i u ratu makete igraju ozbiljnu ulogu.Neprijatelj bombarduje makete od kartona..
@EricCartman bravo. to je to. ali i za zastrašivanje. ti kužiš stvar.
Ošlo sve u urac
Pitajte Pupovca! Srbi se opet, laganice, razmjestaju po brdima!!
Bila bi dobra fora da se u Hrvatskoj na godišnjcu Oluje, npr. u Kninu, počne svake godine održavat traktorijada-natjecanje prvenstveno u brzini traktora ali se nebi zanemarile ni druge performanse naravno, a koja bi imala međunarodni karakter.
Bilo bi fora da je reklama za vijagru.
Neki hadazeovac krenuo na posao.
Ovi bas nisu normalni
Raketa hrvatskog Musk-a
Ovo leti na Putina danas hahhahha
Ovo je Peugeot Boxer, do 3.5 tone. Teretne gume su na njemu, kao i na prikolici. Ovaj projektil najviše liči na taktički balistički projektil, težinom od 1,200–1,600 kg. Što odgovara vučnoj mogućnosti i deklaraciji vučnog vozila Peugeot Boxer. Ako nije prava, onda je veoma dobar i smišljen fazon. Peraja na istoj su predimenzinirana za "raketu" malog dometa. Helem nemaju novca za takvo što, tako da nije prava, definitivno.
Geološki probojnik kojeg je neko prikladno ofarbao. FUCZ ima 2 ili 3 ovakva u orginal metalnoj boji.