Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodjo, kad ce slatka
Nažalost gospođa je preminula. Pokušali su je kontaktirati iz Konzuma/Mercatora kako bi napravili neki ko "intervju" sa njom i takvu su dobili informaciju. p.s nije zajebancija, stvarno je tako :)
glupi jesmo, ali ne toliko da poletimo u Konzum presvucen u Mercator
Svi zaboravili Tus i Slovence koji su nas zavalili za milione i upropastili mnoge BH firme. Sad kad smo zaboravili te milione mogu nam Slovenci tusiti Radensku na sve strane jer je pojeo vuk magarca.
sto bi JANA odpjevala....prevara do prevare...ruke su nam vezane.. mislis samo a sebe drzavo muka mi je od tebe
pogotovo ne kupujem u Mercatoru
Kolinda Kitarevic je zamolila Islamiste iz BiH (A to su Bosnjaci u BiH kako ih Kolinda naziva) , da sto vise kupuju u Konzumu kako bi ga probali spasiti.
@BHRealnost3 cekam ispuni mi zelju pa da vidim kako kmecite!
Hoce li ikada Bingo moci otvarati trgovine u Slo/Hr/Sr?
@MCCCLXXVII nece jer ne zadovoljava standarde,bingo moze poslovat jedino u zemljama treceg svijeta!
@bureksir5 Nije tačno, Bingu ne treba puno da postane moderan lanac po uzoru na ove koji posluju na ex-yu tržištu... ima posla, ali je taj posao provodiv u periodu od 1 godine i nešto malo ulaganja, stručnjaka u menadžmentu firme i nešto rada...
Je li Merkator jos uvijek slovenacki?
Nije, kupio ga je Agrokor. Konzum i Agrokor su dvije sestrinjske firme
Kakvo navlacenje kupaca. Ima ljudi pa ne znaju da je to isti gazda, ali ce kasnije svi saznati da se radi o jos jednoj prevari iz Zagreba.
Kakva podla taktika
;))
JEDNO TE ISTO