Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav idiotski članak.
Kako ne dati ovom finom djecaku koji je kao curica 10 u index kada vidis njegovu komunikaciju na Instagramu s bratom, takodjer finim i skromnim djecakom. Damir posalje Zlatanu fotografiju patika od 500 dolara i pita ga "koju boju zelis brat da ti kupi". A mali Zlatan napravi screen shot i tu svjetski bitnu komunikaciju podijeli a rajom na Instagramu. Bravo, bravo, bravo...
peško mali platio članak :D
i moj brat od tetichne je bio tamo.
Spavaš li mirno prosječni čovječe?
Naravno kao i uvjek klix je doktorir’o , na clanke ko’i bi mogli privuc’ , najv’ise komentara !!!
Kad smo kod studija. Pogodite ko su ovo dvoje studenata. https://ibb.co/ZXjVkWf
Odogovrite, pa idemo sa malo tezim pitanjima.
Bill i Hillary Clinton
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Je li ovo neki vrtic dosao u posjetu klixu, pa pisu ove nebuloze
Klixe ovo nije u redu, objavljujete clanak i stavljate sliku momka koji nije istaknuta medijska licnost, da bi da ni krivog ni duznog pljuvale dezurne budale.
Hoce li biti kakve mature
Smrad derpaski
Koji k..., zasto je ovo bitno?
boli me p3nis
Znalci
Šta je Amra Džeko završila?
CuveniSahista ona je svršila sve fakultete :D