Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba biti nenormalan i obogatiti se, normalni nemaju marke u dzepu ;)
Tako i klix povremeno siri kopirane podatke
Iskreno da kazem,procitao sam samo 40% teksta.
Tinejdžeri samo kopirali prave novinare sa TV i radija ......ništa novo nisu izmislili.
I ova djeca pukla😁
ma ja slusam samo fox i cnn i o svemu sam detaljno obavijesten ko moj drug Dzevdo Galijasevic i nosimo iste cvike hahahahaha
Ko ovo cita? Niko. Najvise laznih vijesti se plasira upravo u mainstream medijima, a ne na nekim portalima koji imaju manje od 1000 jedinstvenih posjeta. Sjetimo se samo laznih vijesti o Saddamu i “oruzju za masovno unistenje”
To je rezultat nekoliko stvari, prvenstveno lijenosti, ne samo tzv. novinara, nego i onih kojih konzumiraju te "vijesti", a jasan je cilj, instant reakcija na osnovu naslova bez provjere tacnosti sadrzaja. Budes "nabrijan" zbog naslova 5 minuta i onda ides na slijedeci. Ono sto je opasno jeste kada su mediji produzena ruka interesnih grupa (politicara, vjerskih sluzbenika, "uspjesnih privatnika",...) pa sluze samo kao propagandna masina. Jedini savjet je nikada ne reagujte "na prvu".
Legende narod hoće Trampa a oni im njega i daju naravno lažne vjesti koje postaju istinite kroz vrijeme 99% vjesti su fake news i na balkanu i na svijetu
Dragi klixe iza te cijele price stoje Ruske spijunske agencije, koje su to sve organizovale, da bi pomogle Trumpu da pobijedi na izborima. Zbog tih Ruskih spijunskih agencija je doslo i do sukoba u parlamentu Makedonije, kada je trebala vlast da se formira.
Ova djeca kao da su zanat (na)učili od lažljivog Stava, Faktora, Slobodne Bosne i ostalih biltena mafijaške organizacije SDA.
Samo sekundu prije da su ih učili od Poskoka i blica i kurira šta je to Faktor i stav kao jedini "Bošnjački" news portal na internetu slagao ? daj mi da vidim šta to oni lažu ?
Zajebase one Sampione Sutke :)
Klix na aparatima.
moraju djeca nekako zaraditi 😉