Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je napustit bih a da ne radim na građevini
Sta kazu Minderasi danas... oni samo neke sesije drze i prodaju maglu...
Hrvatski narod želi javni tv kanal na hrvatskom jeziku, kad se već teži jednakopravnosti svih naroda na području cijele BiH. Kanal bi bio plaćan taksom u hrvatskim općinama. FTV samo neka vrati odašiljače i opremu koju je oduzela od Erotela. Političko ozračje u BiH je takvo da se kompromis smatra slabošću. Posebno je to izraženo kod SDA, SDP i DF. Kompromis je vrlina koju bi trebali imati političari, jer se samo kompromisom može graditi pluralističko i demokratsko društvo.
kreiranju uslova za rad javnih servisa -PA KRAJNJE JE VRIJEME
krug 666
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/paravojske-i-rusija-cekaju-pogodan-momenat-za-udar-na-bih-ii
Udar na bih i narod je napravio Zuti zlatni kasikar sa akcizama,a to ti je sviranje qurcu samo da opravdas "merkata" sa Poljina
..ti si glup i spreman na klanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haj prvo da se opismeni populacija!
jos jedno u nizu udruzenje ribara koje politika pali i gasi na daljinski
adil kulenović i akademski klub ma nemojte me nasmijavat
ljudi koji samo šupljiraju bez ikakvih rezultata al eto bolje i ovo nego da su na budžetu pa da onda šupljiraju