Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@klix ...dovoljan nam je vaš prosječni članak :)
@Klix.ba Kada ćemo moć isprobati aplikaciju za kreiranje Klix.ba članka???
Aj spit on ju klix ptuj ptuj
predobro je=) jadni klix, vise nikad nikom ne valja=(=(=(
A vi iz klixa, mogli ste navesti izvor.
Dragi moji, original je u knjizi \"Zlatno tele\" Iljfa i Petrova od prije više decenija, pod naslovom \"Svečana garnitura\". Generator je sa nešto izmjenjenim tekstom u odnosu na original. Prepoznajem jer sam ga dorađivao.
Ovo je skontao jedan Poljak, davno prije pojave kompjutera ZX Spectrum i kasnijih programa. Inspirisan političkim govorima funkcionera iz komunističke Poljske, govorima u kojima nije ništa konkretno rečeno, napravio je sistem kojim se mogao državti dvanaestosatni politički govor u kojm neće biti rečeno baš ništa. Kasnije po njegovom šablonu napravljeni su kompjuterski programi. Ovo je odličan fazon.
Da li se ovaj princip oglašavanja može prilagoditi školskim aktivnostima kako bismo na najbolji mogući način uspjeli uspostaviti red u dnevnicima bez velikih napora naših sivih moždanih ćelija, što bi u konačnici rezultiralo visokim finansijskim prilivima od strane naših staratelja?
@političar Potpuno si u pravi. I ja se sjećam da sam na spectrumu pravio \"svoje\" govore i zabavljao raju u srednjoj. Ovo je čisti plagijat, ali šta drugo očekivati od klixa?
ovu su aMplikaciju koristili mnogi kadrovi SDA-a i HDZ-a aferim klix otkriste se i vi
mogli ste bar prebaciti na ijekavicu
Bas nista.....novo!
Pa Klix ne bi bio Klix kad ne bi svaki clanak izmijenio nakon sto raja kritikuje
Ovo sam vec citao na stranici \"go mrav\" prije 5, 6 godina
Imovinske kartice politicara i clanova njihove familije, te probranog kruga njihovih prijatelja iz razlicitih perioda govore vise od rijeci.
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
Ma sta imas razumijevati,,, samo klimaj glavom i vci huraaaa