Komentari (644)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konaković, Ademović, Čamparica, Zvizdić preko 80 godina staža u SDA, i oni su alternativa??? Ma dajte ljudi...uozbiljite se...
Samo naprijed kad moze SDA 30 godina mozes valjda i ti sad
Ademović ili napušta il preuzima nip, zlatni ljiljan naš
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bravo Bošnjaci. Htjeli ste trojku. Zaslužujete da vas nema.
Ovaj je poltron gori od Dodika
Konakovic je inkorporiran
Koja smo mi stika... Mi Bosnjaci naravno
Gospodara svjetova molim da otkloni sve spletke koje se čine protiv BiH i Bosnjackog naroda. ...
Bošnjački Dritan... Još uvijek od Bakirovog brašna pitu jede...
Hdz je daleko više dobio sada od Schmita nego što bi Konajović možda prihvatio u Neumu,što je još jedan dokaz da sda,pored onih datih ruku u domovima naroda hdz i snsd, ima veoma slabu viziju i mudrost. Sretno Konakoviću budućem premijetu fbih.
Volio ba da je to istina ,ali na zalost nije
Znači da su novinari ovog portala bili u pravu! I to smeta dotičnom? Oj kukavice!
Zamislite državni izborni sistem CIK koji javno kaže da su se desile velike izborne krađe!? Zbog izbornih krađa ODMAH poništiti izbore jer je došlo do narušavanja demokratskih procesa u Bosni i Hercegovini. ODMAH!!!
Dino izgleda da ti je dedo bio u hanđar diviziji.
Dinokioooooooooo 😁😁😁😁😁😁
Sramota premjer Federacije treba biti neko iz stranke ko ima barem 10% podrške a ne ti sa 5% na nivou Federacije...
frajer osvojio 5 mandata i on bi da bude vlast.. a SDA osvojila više nego cijela trojka skoro.. nema te nigdje van KS, pokrij se dino
https://fb.watch/g3pRM2KAC6/
Ko drugpm jamu kopa sam u nju upada je stara izreka. Svi koji su izmislili Komsica i glasali za njega su ojacali toliko HDZ da mu je na tacni predana sva vlast u drzavi. Glupost nikad kraja nema.
PONAVLJAM, Fikret Abdić je mala maca šta je sve spreman Dino Konaković uraditi kako bi došao na vlast i u poziciju velike političke moći. Nedovoljno obrazovan, a veoma drzak, bahat, pohlepan spreman je prodati državu i bošnjački narod kako bi ostvario svoje opasne, prljave, podle ciljeve i namjere. Ako SDP ne prepozna i ne distancira se od onakvog neobrazovanog pohlepnika snosit će i sami odgovornost za raspad države. Spriječiti Dritana da nam uništi BiH.