Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ba demagog, ti si uništio BiH i građansku državu postavši baketova pudlica svrtstavajući se na stranu jednog od plemena a time si postao dio problema a ne rješenja. Samo tebi i tronožcu nacionalista odgovara ovo stanje koji si stvorio. Poso je dobar a para laka.
sta zeljko komsic ima u sebi hrvatsko??? Pa geler iznad Fojncice kada su napadali
Predsjednik iz reda HRVATSKOG NARODA 😂😂😂
Zeljko je zivi dokaz da nisu svi Hrvati isti. Dokaz da mozes biti i Hrvat i gradjanin i covjek u isto vrijeme. Kad bi se ljudi svih etnickih pripadnosti vise ugledali na njega bili bi kao svicarska.
I tebe je bake strpao u džep, ti si svoje odradio.....
Usa sejdo
Jedan covjek jedan glas jedan predsjednik bez domova naroda. Sve ostalo je laprdanje i produzavanje agonije ovom narodu.
Hoću da glasam za koga ja hocu bilo gdje u BiH da zivim. To je jedini put za BiH u EU. Ako jos nismo spremi to da radimo onda treba biti posten pa pustiti i da hrvati sebi biraju dok ne budemo spremni za pravu BiH.
Kada Bosanaca i Hercegovaca bude 50+% na popisu stanovništva, onda može. A do tada mi nemojte prodavati građanštinu pod zelenim SDA velom. Zar vi bolan mislite da smo ćoravi i blesavi?!
Svaka čast Željko Komšić 🇧🇦
Ti si najveci inicijator etnickih podjela...bosnjacki autogol...
a jes vala i on dosadan... Sjašite više i ovako ide doduše u Pm ali je makar toplo tamo
A za šta si ti koji kur ovdje svi traže okolo pomoc umjesto da riješite probleme jednom i zauvijek
Nema labavo predsjednice idemo lagano do Republike Bosne i Hercegovine
Kako da botovi imaju top komentar?
volim ga samo što je hrvat
Koliko samo lajanja protiv Komšića, a čovjek ne radi ništa loše, štavise ponekad i odigra dobro
Ukinuti komentari na članak o ispraćaju 50 tabuta ispred Predsjedništva BiH jer neda klix da kritikujemo bagru koja na takav način kupe političke bodove, dno dna i klix i politička gamad