Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je tuđim ku*em gloginje mlatiti.Kod nas je ogroman broj ljudi poginuo da bi vi danas opet pozivali na odbranu.Niste se pokazali nakon prošlog rata.Pgromne plate nekretnine.Šta ima roditelj koji je izgubio dijete,šta ima dijete koje je izgubilo roditelje.provedite anketu gradjanansvih vjera i nacija nema niko da želi da gine
daj ba politicari.. svi vi imate kao neki odgovor, neku repliku al kad treba tudjim kur.em koprive mlatiti. hoce li ko od vas stati prvi na liniju ili ne daj Boze neko od vase djece? neee nego cete se sakriti kao Putin i Zelenski, eventualno doci malo do rusevina uslikat se u vojnoj opremi i opet naberinu najdalje moguce mjesto.. nabijem vas na ku.ac
pa nema logike to sto pričaš nece predsjednik ici u rov sigurno svako ima svoj dio posla u vojnoj strukturi
Komšić osvojio Lavov u Ukrajini. Kažu, pije dok ne umre, zlatni ljiljan ❤️
Tako je to ako se sad narod ne ujedini protiv ovih lazova i da naravno prije svega Dodu skinu sa trona to bi bilo okkk a ne da neduzan narod ispasta ,ali nazalost narod ne reaguje ni na koji nacin
⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜
Komsicu alkohol ti popio sav mozal, ako si ga ikada imao. Pa da je najveci mir, istu retoriku furas. Plaseci ljude, dobivas izbore, ne mogu se sjetiti da je nesto rekao, a da nije vezano za rat.
Samo neka pokušaju,satrat ćemo ih.
Pa sto ga niko vise ne hapsi Pa sta rade te tajne zapadne službe Pa hapsili su i otimali ratne zločince i odvodili u Hag odmah poslije rata a sad ovog krmka niko da uhapsi
Tako je ljiljane od 100-karatnog zlata! Svi su oni pudlice za jednog bosanskog ljiljana, to mi što smo prezivjeli rat dobro znamo.
Od ovog Hrvata više štete nego koristi
Kako god, jedini covjek u vrhu koji se oglasava za razliku od ostalih koji cute kao mumije.
Da ti objasnim, on je jedini Čovjek među njima. Tako da si ispravno napisao.
Narode pošaljimo mi kao stanovništvo pismo , zahtjev , sa potpisanom peticijom za hitno članstvo u EU , elektronski možemo prikupiti potpise vrlo brzo.Sad nam je šansa da skinemo ove gulikože sa vlasti , oni to nikada neće uraditi njima godi ovaj režim.
Dodik i Vučić su u nokautu treba iskoristiti sizuaciju i uraditi više na približavanju EU sad je pravi trenutak i treba ga iskoristiti, treba iskoristiti EU jedinstvo protiv Rusije i ruskih interesa da se zaštiti država BiH na vrijeme ako naši političari uopšte imaju to u planu.
Mile bi se trebao zamisliti. Bježanje u Rusiju više neće biti opcija.
HALO EU nas mora zaštititi od ruskog uticaja. Ne možemo se mi tuči sa Srbijom iza koje tehnički i materijalno stoji Rusija. Sad kad su odlučilu da izoluju Ruse moraju odsjeći i njihove pipke na Balkanu. To naši političari moraju zahtjevati. Kad se može Putin podvrgnuti takvim sankcijama što to nisu Dodik i Vučić za podrivanje Dejtona mira i stabilnosti.
Putin je rekao Vucicu i Dodiku da oni krenu, ali muda otkazala i oni primjetili da bi to znacio totalni propast.
ZAUSTAVITE ODLAZAK MLADIH IZ BIH!