Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj komšić je u vlasti od 1996 godine
Treba vas pola ukinuti, dżabaljebaroši kao ovaj Komšić što mlati ko maksum po diviziji, on bi ovo on bi ono, svi su lopovi samo on pošten i domoljub, al jadan nema ovlasti da nešto promjeni A PLAĆU JE IMAO KO ANGELA MERKEL I SAM ZNA DA JE NIČIM NIJE ZASLUŽIO. E sad bi i on bio jedan od korumpiranih! Ma odstupi lopužo podla, uzimao si novac da pored ostalog "braniš" i interese naroda koji ti nije dao glas, podlacu i prevarante, povjest će te upamtiti kao takvog. A priča ti je inače za kafane.
Malo sutra Komšiću, Mirsad Kukić se pita ko će biti ministar energetike i rudarstva, a ne ti i Bakir Izetbegović.
Tacno mi je zao sto ti dadoh glas, bolje da sam ponistio listic nego sto sam glasao za vas lazne uhljebe :(
Na faci se ovom čovjeku vidi da je pun energije, elana i poleta za nove političke uspjehe i domete. Tu se osjeća jedan novi svježi i zdrav dah u bh politici, ihahahahaha ...eeeee moj Željko uzmi ubij pa se puškom... a i mi zajedno sa tobom
sto bi rekli u SDA nekad :'' DOĐE ČOV(I)JEK VEDRA ČELA I NAPRAVI ČARŠIJU OD SELA '' :p :p :p:p
Daj vam čunu višee Zar se ne zna kome šta pripada Nisu sličice Još se poćnite peljat
ajme nama....na šta li će samo federalna vlada i VM ličiti kad se ova jagma zavrsi? Svaki put nam dokazu da moze i gore :)