Društvena odgovornost
8

Kompanija Meridianbet se pridružila inicijativi za pomoć poplavljenima u Brazilu

Kompanija Meridianbet, dio Golden Matrix grupacije (Nasdaq: GMGI), nedavno se priključila Globalnoj inicijativi za pomoć poplavljenima u Rio Grande do Sul, saveznoj državi Brazila.

Meridianbet inicirao je ovu društveno odgovornu akciju u sklopu šire inicijative gaming industrije sa lokalnim nevladinim i humanitarnim organizacijama Južne Amerike, nakon više od 225 uspješnih društveno odgovornih kampanja sprovedenih u proteklih 15 mjeseci.

Podsjetimo, svjetska javnost sa zebnjom prati velike poplave koje su početkom maja zadesile državu Rio Grande do Sul u Brazilu, nakon kojih je stotine hiljada ljudi odsječeno od saobraćajnica, bez krova nad glavom i u stanju otežane snabdjevenosti osnovnim životnim namirnicama.

Situacija je i dalje teška jer se stotine osoba vode kao nestale, dok je u spasilačkim operacijama, uz pomoć čamaca i helikoptera, uspješno evakuisano više od 200.000 stanovnika.

Poplave su opustošile infrastrukturu, srušeni su mostovi i otežan je pristup Porto Alegreu. Posljedice katastrofe su, takođe, dovele do pljački tokom noći te je hitno potrebno pomoći stanovništvu.

Kompanija Meridianbet poziva sve zainteresovane pojedince, kompanije, udruženja i organizacije da doprinesu inicijativi za pomoć poplavljenima. Donacijama će biti direktno podržane porodice, škole i skloništa, te svi koji su najteže pogođene poplavama, i time će se značajno ubrzati njihov oporavak.

MeridianBet Group

MeridianBet Group je vodeća grupa za sportsko klađenje i igre na sreću, licencirana i trenutno posluje u 20 različitih pravnih sistema širom Evrope, Afrike i Južne Amerike. Osnovana je 2001. godine. Uspješan poslovni model Grupe je podržan upotrebom vlasničke tehnologije i skalabilnog sistema što joj omogućava da posluje u više zemalja sa različitim valutama i višekanalnim pristupom tržištima, uključujući maloprodaju i onlajn kanale posredstvom računara i mobilnog telefona. Za više informacija posjetite link.

Meridianbet je dio Golden Matrix grupacije čije sjedište je u Las Vegasu (Nevada, SAD), te je vodeća kompanija za B2B i B2C tehnologiju igara, koja koristi vlasničku tehnologiju i posluje širom svijeta na 17 različitih tržišta. B2B odjeljenje Golden Matrix-a razvija i licencira brendirane platforme za igre za svoju opsežnu listu klijenata, a RKings, njegova B2C divizija, upravlja sajtom za e-trgovinu velikog obima omogućavajući krajnjim korisnicima da učestvuju u plaćenim takmičenjima na svojoj vlasničkoj platformi na ovlašćenim tržištima.