Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da je istavni sid rekao svoje o Budimiru, ova komisija nema šta više da raspravlja o pitanju moralnosti. ova komisija bi trebala da ispita moralnost Zorana Mikulića koji je dao prijedlog za pomilovanje.
Dokle sve ide, opet se vratio na poziciju predsjednika, pa to je strasno i nedopustivno, trebali bi se migradjani izadji na ulice i traziti da se smijeni poslije svega
Kada je Budimir najljepsi??? Kada je iza resetaka !
je li ovo onaj Budmir što ga štiti SDA ??
Budmir postade svetac zaštitnik ubica, silovatelja, kriminalaca, Budmir im zakletva, jadna majko
Mislim da pola ove "komisije" nije dostojna funkcije koju vrse. Njih bi prije trebalo pred KOMISIJU.
Ova zemlja ide u propast.. Stvarno sam mislo da ce bar ovaj put pravda pobijediti, ali iz zatvorske celije u predsjednicku kancelariju..
Nikada mi neće biti jasno kako ga nije stid da i dalje "obnaša" funkciju Predsjednika FBIH
ZAr ovaj covjek nije smijenjen konacno, dokle ce se dizati prasina?