Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA OVOJ OBILAZNICI SE TREBA UKLJUČITI TUŽILAŠTVO I VJEŠTACI,U STARTU SU BILI ZNAČAJNI GRAĐEVINSKI NEDOSTACI I NIJE SE MOGLA DOBITI UPOTREBNA DOZVOLA,JER SU NAVODNO BILI NEOTKLONJIVI.DA LI JE NEKO NAREDIO DA SE IPAK DA UPOTREBNA DOZVOLA ZA OVAJ PROMAŠAJ.JEL ČEKAJU DA NEKO NASTRADA, VEČ JE BILO DA MOST TONE I AUTA SU OSTEČENA KAD SU NALETILI NA DILETACIJU.
5KM auto puta što su Novalic i SDA u 8 godina madata uspjeli "otvoriti".
I nisu kolovozi klizavi nego avgusti..a btw sad je mart nije avgust
Ima li ko da uradi kontrolu uradjenog na ovoj zaobilaznici?? Ima li ko da nas spasi od prevaranata i nestrucnih ljudi?? Ima li ko da odgovara za pola milijarde utrosene u ovu nakazu od puta koja jos uvijek nema dozvolu a otvorena prije dvije godine?? pa bando pobite cete nas!!
obilaznica ko Windowsi - nikad finalni produkt stalno apdejti i nadogradnje.....
milijarde ukradene a klizista na autoputu
Kako mislis ukradene, i dalje se kradu. Nece neko odrone cistiti za dzabe i sanirati stetu.
Fuseraj na Zenickoj obilaznici , nazor netko potpisao da primi radove !
ako nije snijeg jest odron