{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Koliko su Mostarci zadovoljni uslugama lokalne samouprave

F
2.4.2012. u 15:39
0
0
Koliko su Mostarci zadovoljni uslugama lokalne samouprave
0
Koliko su Mostarci zadovoljni uslugama lokalne samouprave
Mostar
Agencija lokalne demokracije Mostar u suradnji sa Gradom Mostarom i općinama Konjic i Jablanica. periodu od 3. do 30. travnja na navedenim teritorijima sprovest će istraživanje o tomu koliko su građani zadovoljni javnim uslugama lokalne samouprave, u sklopu projekta: "Monitoring lokalnih usluga: građani i lokalna vlast zajedno do boljih usluga".
U cilju unapređenja odgovornosti i efikasnosti lokalnih vlasti u BiH u pružanju javnih usluga i zadovoljenju stvarnih potreba građana, Fond otvoreno društvo BiH pokrenuo je projekt „Monitoring javnih usluga na lokalnoj razini – građani i lokalna vlast zajedno do boljih usluga“. Projekat se realizira u partnerstvu sa Centrom za promociju civilnog društva Sarajevo, Centrom za menadžment, razvoj i planiranje Doboj i Agencijom lokalne demokracije Mostar.

Projektom je planirano ispitivanje stupnja zadovoljstva građana, kvalitetom i dostupnošću javnih usluga na lokalnoj razini u 25 BiH općina. Ovo ispitivanje će se izvršiti prema metodologiji "PULS", posebno razvijenoj za ove namjene. Nakon analize rezultati ispitivanja će biti prezentirani javnosti i donositeljima odluka sa ciljem unapređenja procesa kreiranja javnih politika na lokalnoj razini usmjerenih na poboljšanje kvaliteta života građana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: