{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Koliko su Mostarci zadovoljni uslugama lokalne samouprave

F
FENA
2.4.2012. u 15:39
0
0
Koliko su Mostarci zadovoljni uslugama lokalne samouprave
0
Koliko su Mostarci zadovoljni uslugama lokalne samouprave
Mostar
Agencija lokalne demokracije Mostar u suradnji sa Gradom Mostarom i općinama Konjic i Jablanica. periodu od 3. do 30. travnja na navedenim teritorijima sprovest će istraživanje o tomu koliko su građani zadovoljni javnim uslugama lokalne samouprave, u sklopu projekta: "Monitoring lokalnih usluga: građani i lokalna vlast zajedno do boljih usluga".
U cilju unapređenja odgovornosti i efikasnosti lokalnih vlasti u BiH u pružanju javnih usluga i zadovoljenju stvarnih potreba građana, Fond otvoreno društvo BiH pokrenuo je projekt „Monitoring javnih usluga na lokalnoj razini – građani i lokalna vlast zajedno do boljih usluga“. Projekat se realizira u partnerstvu sa Centrom za promociju civilnog društva Sarajevo, Centrom za menadžment, razvoj i planiranje Doboj i Agencijom lokalne demokracije Mostar.

Projektom je planirano ispitivanje stupnja zadovoljstva građana, kvalitetom i dostupnošću javnih usluga na lokalnoj razini u 25 BiH općina. Ovo ispitivanje će se izvršiti prema metodologiji "PULS", posebno razvijenoj za ove namjene. Nakon analize rezultati ispitivanja će biti prezentirani javnosti i donositeljima odluka sa ciljem unapređenja procesa kreiranja javnih politika na lokalnoj razini usmjerenih na poboljšanje kvaliteta života građana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: