Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet odličan potez, bravo gradonacelnice
Isti ovaj princip treba prenijeti i na Stari Most u Mostaru i ostale dragulje BiH. BiH blaga pripadaju samo BiH. Ostale parole nek se osvjetljavaju na ostalim objektima.
Zbog čega ovo? Zbog duginih boja treba ukinuti i sjećanje na 11. Juli i genocid npr.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Podrska
Po prijedlogu nase gradonacelnice o obustavi projekcija na gradskoj vijecnici--Gradsko vijeće jednoglasno, odnosno sa 25 glasova za usvojilo je ovaj prijedlog. 👏🏼👏🏼Bravo jos jednom.
Opet derpaši odradiše svoje ccc 😡
Kasno Benjamina, kasno. Svima je sve jasno
Bio u Sarajevu prije nekoliko dana,ona mala zgrada do Sarajevske.vijecnice,ona ruzna sa ofucanom fasadom.,zasto se ono ne renovira?!To kosta 5-6 hiljada maraka...
ako poznajes vlasnika nagovori ga... nazalost ne moze grad tu nista, a bas ruglo pored vijecnice
Kulturni spomenici trebaju ostati upravo to, kulturni spomenici. Dakle nikakva obiljezavanja istih, nikada, bez izuzetaka. Bilo kakav izuzetak je samo uvod u novu nedosljednost.
Upravo tako...Obustava svih ali bas svih projekcija na fasadi Vijecnice.
Savremeni gradovi svjetskih metropola koriste svoje velike građevine (Ajfelov Toranj, Piramide, Kineski Zid), tokom posebnih prilika da se politički pozicioniraju i određenom projekcijom pošalju poruku u svijet. Svi su se najezili kad je Sarajevo tako stalo uz mnoge ljude u svijetu. I sad zato sto je neko htio dugu na vijevnicu - treba se zabraniti. Jadan potez.
Svaka cast za gradonacelnicu!!
respect za karic opet stiti cemo je sta god bude
sto lose podnosi kritike, boze dragi. mozda nije za te funkcije ako se vrijedja ko malo dijete.
Zato sto je diskriminirala direktno jedan dio pouplacije sad je shvatila da je kiks 😂 napravila je fulu totalnu pa sad se pokusava izvuc
Sarajevo poznaje samo žrtve jedne strane a glavni je grad cijele BiH... Posle se čudite što Hrvati i Srbi žele otcepljenje.
a upravo oni su ga bombardovali
Genocidko, gdje si vidio da se agresoru, ne civilu odaje ikakva počast...da nisu ubijeni uradili bi isto sto i u Srebrencii, Prijedoru i sl.tako da ne mijesaj agresora i civilnu žrtvu
BRAVO, POSTALO IRITANTNO I PATETIČNO
Žena je u pravu.
E kaže, neš sad nikako