Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......da je naredio ubistvo dvojice nepoznatih zarobljenih hrvatskih vojnika..... Grohotom se smijem !!!!!!!
Faraon jadoncic śćepo najveci neprijatelj Bosnjaka , kriminalac vidis sve je prebacio na onu kuravu zenu da mu drzava ne oduzme jos kaze Bosnjaci poceli i krivi za rat nikad nije u Potocare otisao , uhvacen u ratu kako odaje vojne tajne do sad je trwbo biti objesen samo kod nas u nenormalnoj drzavi i nenormalnim narodom Je moguce da se kandiduje na izborima 🤦🏻‍♂️,van svake pameti opametite se Bosnje moje koknite ga dok jos nije kasno o glavama vam se radi
Isplati se ubijati prljavu srpsku djecu u idućem sukobu
RBIH ajd budi faca pa kazi to Srbinu u lice? Ne bih ti bio u kozi. A i vi administratori sto ga ne banujete? Kako vas nije sramota administratori ,da se to ne izbrise sto pise ovaj "rambo RBIH"?
Čuj kapetan, terorista zločinac. Kapetani su ratovali protiv ove gamadi.
Ma bravo debili, a onim našim herojima što su čuvali i brinuli se o tzv. srbima po 8 godina zbog njihovih gnusnih laži. Ovo nema nigdje, stidite se
Legitimni hrvati su samo oni koji su prisegnuli Covicu, dok oni koji imaju neku drugu opciju su isti i kako on kvalifikuje kao i bosnjacke strnke. A kad bi u Hrvatskoj dosegnuo sa svojim uticajem na pravosudje ovaj bi vec bio na slobodi.
Mucio i ubijao zarobljenike, znaci eroj
Ne shvatljivo od vrhovne vlasti Hrvatske da moze postupiti ovako
Ovi ,,srpski junaci''svi tvrde da su nevini i neduzni a svi se skrivaju pod laznim imenima...
smrad prokleti, sjecam ga se sa tv- a u pocecima srpske pobune u Hr, kako je samo bio bahat i "zaeban",nek su mu sjeli na kosti....
Ma Covic i Dodik dva brata srba i hrvata.
Znači 'slobaodan čovjek' ??!!! A pravda za žrtve?????????????????????????????????
13 godina je proveo u zatvoru, zrtve ako ih je i bilo su dobile svoju pravdu a ako je u pitanju nevin covek, onda nek ih tuzi.
Samo je jedan Ratko Mladic!
@vadimCreva Hebo ti Bakir mater
Ja mislio tri.
Ma bravo debili, a onim našim herojima što su čuvali i brinuli se o tzv. srbima po 8 godina zbog njihovih gnusnih laži. Ovo nema nigdje, stidite se.
A fakat da nema Noleta i Balasevica covjek bi mislio da ti srbi nisu ljudi uopste