Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jašta je nego genocidna !!!
Narod ovog grada doživio je dva genocida. Prvi su počinili vojska i policija RS-a, uz pomoć paravojnih (a i legalnih) vojnih formacija iz Srbije. To je bilo klasično fizičko istrebljenje jednog naroda na jednom prostoru. Drugi genocid nad tim narodom počinile su vladajuće strukture, uglavnom bošnjačke (SDA), koje su milione stranih donacija, raznih projekata pomoći i obnove, vješto godinama skretale u džepove političara, u tolikoj mjeri da običan narod u Srebrenici nije vidio ni marke od silnih miliona. Mislim da ne postoji mjesto na svijetu kojeg je zadesila tolika nesreća, da te protivnik u ratu fizički uništi, a poslije rata te "tvoja" vlast pokrade do kraja i tako dokrajči..
skidam kapu,knjigu kupujem i čitam obavezno,a onda ću to znanje proširriti internetom po svim portalima
@varta ja ću mu objasniti da se ne muči puno! 100 000 Hrvata (kurvinih sinova izdajničkih) 500 000 Srba su za vrijeme kozojebača prešli na Islam.. Razlozi su bili različiti: -Kukavičluk -Materijalni -Hinjski i.t.d UGLAVNOM NI UJEDNOM SLUČAJU ŠTO SU VOLJELI ISLAM! Od tih 600 000 gadova, danas imamo tkz. narod "bošnjaci" Malo su nekad Bosanci pa malo Palestinci, pa malo Muslimani, pa malo Turci i.t.d!! Sve u svemu bi bilo realno da su sebi dali ime POTURICE što zapravo i jesu!!
poturim ti ženi,jel odatle naziv poturica,jer su naši preci poturali vašim prababama?