Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nam poklanjajte mi nemamo sta jest... Al nam zato ljudi na pozicijama u soping idu sa sluzbenim autom vrijednim 150 000 KM!
Zahvali se Aliji i ARBIH. Jedna vreća za mog Bakira i zlatna kašika...
a neki i s helikopterom ili avionom...vrijednosti 20 miliona..a neki se vozaju u Audi A8 od 250.000 i skrecu tok rijeka...ali to je ne bitno..bitno je sto se Bisera vozi u autu od 60.000.. glupe bosnje, opet nasjele na podvalu stranih kontraobavjestajaca po obicaju :)
Zašto novinari klixa ne istraže gdje su i ko je pojeo onolike hurme
Nemoraju, to je Biserka prodala Bingu, i on je od Baketa
'oce'l bit kakve donacije Astra Zennece iz Danske?
Svaka drzava po malo..eto par milion za naske da ne nosimo maske ko verujeeee nek ne vjeruje
Poklanja? Ono mi kao još ljuti što neodlaze... Nije čudo da se rade nove granice... Ddonacija ovdje donacija tamo... pa dokle tako
Najbolje da promjenimo ime u Sadakistan
Halo idu vakcine na balkan ne u BiHa pročitajte tekst
Ako je ista pokazala ova pandemija to je da je BiH digla ruke od svojih gradjana. Jedini sistem koji ovdje postoji je "spasavaj se kako znas i umijes". Oni koji su dojuce iz sve glasa pljuvali Srbiju i Srbe prvi su pobjegli u Beograd. Zaposleni u Ustavnom sudu, clanovi SDA, itd..
Pišam EU.
Eto nam Astre na testiranje
Ne triba njima to. Pošalji još jedno desetak milijardi eura pomoći. Oni vole novčiće
Pfizerove su kod nas rezervisane za guzonje da se slikaju i podstaknu narod da prime one druga polusranja od vakcina
Gripa, kao sezonska bolest, svake godine uzrokuje vakcinisanja ali u malom obimu. Kovid je vec nesezonska bolest ( u sezoni ima jace valove ) i uzrokuje potrebu za masovnijom vakcinacijom. Krcenje suma, pecine, pijace...a gdje su laboratorije?
Prije ce narod pocrkati nego sto ova krava izgubi 1 kg tezine i nabavi 1 vakcinu
Koliko ce se kretati Pfizer 50-100Km
Fuj sta su napravili od drzave. Sadaka drzava. Duduk koci na svakom cosku samo da bi predstavio drzavu kao nefunkcionalnu, a po RS-u hodaju ko u Kusturicinim filmovima.