Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deder kupiti za 800 milijardi oružja a ovamo cijena goriva 5 KM, cijena ulja 10KM bravo mozgovi sa vještačkom inflacijom, očito je plan napraviti siromašne beskućnicima
Je si li sada skonto pravi razlog ovog rata? Vojna industrija trlja ruke.....
B A L V A N. R E V O L U C I J A . GRADJANSKO-SELJACKI N E P O S L U H 👌😎💪💪💪
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta mislis da to nije bio cilj Amerike???,sad ce svaka drzava Europske unije davat 2 posto Bdpa za vojsku,kupovat ce se oruzije nemilice od Amerikanaca,plus plin,plus su dobili dozivotnog roba Ukrajinu.Stampanje dolara bez pokrica moze da se nastavi pokrice je upravo napravljeno
🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲💪
Kako ih Am. sve navlači ko bekane 🤮 Jadna Evropa na šta je spala
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
""Od 1999. do 2021. godine, kombinovana potrošnja EU za odbranu porasla je samo za 20 posto. U SAD-u je to iznosilo 66 posto, u Rusiji 292 posto, a u Kini 592 posto."____ Gledaj Rusa i Kineza, velikih pacifista. Nije ni čudo što su samo Srbima dragi.
E moja EU, kako tanko. Cuj nestalo za 3 mjeseca haha. Evropa je sjenka izgleda onoga sto je bila. Ulazu, ai u gej parade i NGO preser**.
I ova Evropa bez Amerika je jedna nula sto se tice vojnih sposobnosti. Jedino VK ali i oni su napustili EU. Vidili da misevi poput Orbana kolo vode.
E sad fino naštampate jedno 100 milijardi bez pokrica naravno i kupite naoruzanje.
E sad fino naštampate jedno 100 milijardi bez pokrica naravno i kupite naoruzanje.
Kakav posao amera....svaka cast! Ocistili Evropu od sovjetskog oruzja,stvorili tenziju(potraznju) sad ide ponuda... Lova ide!
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Jbte Bog, cuj potroseno😱😱Pa zar ovaj ne radi na drugim projektima?? Sad i ovaaj multitasking??Malo Bakir, Komsic i Dodik, malo Rusi globalizacija , malo ratO i tako to....😎👉👌🖕
SpijunA i oportunista na svakom cosku....Ccccc.2014-2022 💪💪
@gooUser1648138548 jbte bog, sta te libo racku...ne psujem tebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve su to zalihe ako stw ih istrosili za par mjeseci ratovanja? U sustini nistw niti imali zalihe.
Sovjetske...
slabe zalihe onda bile ako su se potrošile za 3 mjeseca... bruka za tzv. EU
3 mjeseca rata i zalihe nestale
Све је могло проћи без рата у Украјини, али Европа је попустила услед снажног завртања руке од стране Бајдена. Сва ова дешавања иду на руку Амера, Бајден је одрадио добар посао, мора се признати.
jesu vam i trajale 5 dana...
Isti dan kad je počela agresija na Ukrajinu,istrošili su zalihe hrane i odmah je sve uduplo poskupilo.
Vecinu oruzja moze evropa i sana praviti .
Sto ce reci vrijeme he da kupite nove zalihe od Amerike...spremite lovu...