"Uvredljiv čin za Srbe"
28
Jeremić: Ponosim se pjesmom "Marš na Drinu"
Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi,BUDALA se ponosi!
Pa ovo je normalno za UN kada su i oni saucesnici u genocidu nad bosnjacima
Svakako da je Mars na Drinu pjesma pomirenja, no da i mi ne ostanemo duzni, evo jos jedne pomirljive pjesme na koju smo mi sa ove strane Drine ponosni: Drinu cemo pregaziti a Srbiju zap.... I eto mira!
srbiju i srbe stvarno treba ukinuti. neznaju se nikako dostojanstveno ponasat. doveli one fukse i seljake u un da senluce i pjevaju....sam im je jos trebalo krmetine, rakije i cesnjaka.
a ja vlasina u pm... bice mars preko drine.
ovo vredja srpski narod trazimo da se zabrani,za nas zastav BIH vise ne postoji strogo zabraniti u SRBIJI I REPUBLICI SRPSKOJ.... TI SI SVJETLOST DUŠE KAKVA SVETLOST VI STE TERORISTI VJEČNE VATRE PLAM MAJKO NAŠA ZEMLJO BOSNO TEBI PRIPADAM DIVNO PLAVO NEBO HERCEGOVINE U SRCU SU TVOJE RIJEKE TVOJE PLANINE PONOSNA I SLAVNA KRAJINA PREDAKA ŽIVJEĆEŠ U SRCU NAŠEM DOVIJEKA POKOLJENJA TVOJA KAZUJU JEDNO MI IDEMO U BUDUĆNOST ZAJEDNO
Srbijo ne prihvataj sastanak sa Bakirom Izetbegović koji ce nam on ovamo oni nam nikad nisu mislili dobr!!!
Muslimanima sve smeta,treba ih proterati iz Hrvatske.Stalno se oni bune!!! Zabraniti sva nacionalna obelzja BOSNJAKA I DRUGIH MUDLIMANSKIH VERA u RH.........."Gavela" uklanja plakat za "Fine mrtve djevojke" Uprava Gradskoga dramskog kazališta "Gavella" odlučila je zbog neviđenog pritiska povući kazališni plakat za predstavu "Fine mrtve djevojke". Izvijestio je to ravnatelj kazališta Darko Stazić te se ispričao svima koji su se osjetili uvrijeđenima spornim plakatom.
i kukasti krst je bio lijep simbol sunca u drevnoj Indiji, bas me cudi zasto se on dans ne istice na javnim mjestima, kao sto je recimo zgrada UN?
Ta nas pjesma ne tangira,, sad mi uz drinu imamo jednu bufer zonu, zvana RS,, svatko ko proba da je predje, nestati ce u recesiji, jadu i bjedi, ... peace
Ve je taj pokusaj i iskoristavanje sale UN-a za pjesme sa genocidnom i ratnohuskackom tematikom objavljen i na wikipedii pa pogledajte http://hr.wikipedia.org/wiki/Mar%C5%A1_na_Drinu#cite_note-1 tako je ta Vukova blamaza zabiljezena za vijeke vjekova u najposjecenijoj i najboljoj free enciklopodiji svijeta.
ma ko sto rekoh ne jednom se ovdje provuklo u prijasnjim raspravama da evropa treba da se boji jer moze doci do radikalizacije muslimana....onda kad je to Josipovic izjavio neki se nasli uvredjeni taj dan dolazi
Čega se pametan stidi, budala se ponosi..
Vuk Jeremic, prapraunuk Murat-age Pozderca! Aferim Vuce :)
Glupi srbi
JESI LI PONOSAN I NA MAJKU ŠTO TE RODILA ?
Hebo drzavu kojoj Dino seljak pise himnu!HAHAHA::::::::::