Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intervju je bio super, ja sam ga danas gledao. Covjek je fenomenalan, smiren, nevjerovatno koiko je moralno veci od onih koji su se "borili protiv terora" (najveca podmetacina stoljeca). Svaka cast!
USA - vrhunac demokratije i ljudskih prava - pa odakle im pravo da oni dijele lekcije drugima. Neka krenu od svoje kuce i neka posalju na sud bivseg predsjednika koji je odobrio takve stvari.
@Ampak nista narocito za tvoju krmecu religiju. Nekada ste ljude spaljivali na lomaci jer su tvrdili da Zemlja nije ravna ploca i da se okrece oko Sunca. Naravno mracnjacima sa krstom oko vrata kojeg Isus nije nosio niti je rekao ljudima da nose krst oko vrata, nije odgovarala istina ni znanje. Naravno istina i znanje bi onda razotkrili sve mracne i prljave poslove tzv crkve. Danas kada covjek kaze da je Zemlja planeta koja se okreće oko Sunca ne nazivaju ga vise vampirom ili vjesticom nego teroristom. Smeta istina krstasima. Ampak tvoja religija je izmislila i nacizam u katolickoj Njemackoj i fasizam u katolickoj Italiji i komunizam u pravoslavnoj Rusiji. Da ne kazem 13 izgubljenih krstaskih ratova, likvidacije domorodaca po citavoj americi, pljackanje njihovog zlata u bogattava, kolonizatorska ponasanja, svi svjetski ratovi su vodjenji na tlu krstaske Evrope. Koga da vi ucite icemu pametnom i normalnom kad ste vi zlo.
Guantanamo je inkvizicijsko muciliste.
"Jedini novinar ikad zatvoren u Guantanamu..." kakav je ba ovo tekst, ču ikad, pa šta, trebalo je da ih zatvore 500 pa da bude ono kao... wow...
bude li dzihadlija puno lupao pred kamerama i opet pozivao na Dzihad, mogao bi on nazad u Guantanamo, pa neka dobro pazi sta prica ! novinar ?! sa 4 razreda skole ? takvi novinari su samo u vehabijskim redovima dovoljno kvalificirani za novinarski posao ...
Toliko o Americi i ljudskim pravima...
je obavio ZLA-VOGLU. treba li se glasno reci ciji je ZLA-VOGLU igrac?
Mi smo ljude koji su došli da poginu za nas deportovali da bi Americi polizali gu-zu. Toliko o nama.