Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtna kazna a ne ovo. Pa to je smjesno 7 godina zivot vrijedi. Ja bi ti dao izbor. Otrov, Stolica elektricna ili metak. Iako ovim je i to blago. Mozda bolje: kapljica vode na celo dok ne probije glavu (CIA metod) ili neke zivotinje da ga pojedu lagano.
Za ovakvo svirepo ubistvo "čovjek" dobije 7 godina i na kraju će da mu smanje kaznu na jedno 3 godine i vlasi se opet žale..
7 godina je smješna kazna
7 godina je premalo za ubistvo!
A ti balijo pricaj o bratstvu i jedinstvu sa Svrbima.... e moj balijo ugledaj se na Albanca.
7 godina? Ovo neka zjbncija ..
Kantonalni sud, oličenje pravde sa sudijom delalićem bez ijednog dokaza osudili 8 godina čovjwka za silovanje. Srećom u želbenom postupku drugi sudija izrekao oslobađajuću presudu. Toliko o objektivnosti kantonalnog suda!
sedam godina za ubistvo,uzas,barem 20 je trebo.