Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste Sejo da su se prijedorcani masavno vracali ,ali za nagradu su dobili najgori oblik diskriminacije od strane srbske vlasti koju vi bosnjacki politicari itekako podupirete jer vi imate platu od toga. Sto ne rece koliko to radi Bosnjaka u Prijedoru? Ridi ih toliko da svi mogu stati u jednu sobu od 10 kvadrata!! Vecih cetnika i fasista nema nigdje kao u Prijedoru i zato izaperi usta g.....a poslije ove izjavljene gluposti
Najaci smo u Rs Moj Prijedor,Kozarac i okolca.
Upropsatili kompletnu ekonomiju , opljackali i doveli do bankrota. Srbi su mislili da se drzava i ekonomija prave kao kula od karata. Sad kad su sebe doveli u bezizlaznu ekonomsku situaciju traze pare od gradjana iz vana, da ulazu na osnovu nekih supljih emocija, jer niti jedan ozbiljan strani investitor nema interesa. Sve sto Prijedor nudi , ima manje vise bilo koji grad u Istocnoj Evropi.Radna snaga je nekvalifikovana, ono Srba sto je ostalo i sto su nesto vrijedili su sad prevazidjeni po obrazbi i strucnonsti. Oni koji su nesto znali i vrijedili su davno napustili grad kao i citavu BiH. Korupcija do grla. Ne moze se ekonomija graditi od blata i kalasnjikova, dragi Srbi . O tome ste trebali misliti 1992.Prijedor je izgubio substancu ljudsku , a onda i i industrijsku.Nije vise nikom zanimljiv.
mirza.jahic.90 Navedi jedan grad u BiH koji se razlikuje
Mirza janjicaru mali, neka ste vi balije obrazovane I kod vas ruze cvjetaju. A ti lagano samo odmakni od RS, I uzivaj u prosperitetu I blagostanju u federaciji. Pa kod vas ima vise satorskih naselja koliko ljudi strajkaju neko u turistickim kampovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
Isti Inzko.
Aha moš misliti....!? Pitajte ga kad je tolika faca taj predsjednik Skupštine, zašto svojem selu nevrati prijeratno ime , koje su Srbi poslje rata preimenovali, te sagradili crkvu.... Toliko o multitolerantnom gradu.
Selu je vracen prijeratni naziv i to daaaavno... A sto se crkve tice ona ja izgradjena da zadovolji vjerske potrebe veceg broja pravoslavaca koju su ODUVIJEK zivjeli u Celi zajedno sa svojim komsijama muslimanima/Bosnjacima i koji su kada su dosla zla vremena u velikom broju zastitili svoje komsije... Za razliku od Hambarina, Rizvanovica, Kozarca i drugih mjesta koja su strasno propatila, Cela je bas zbog svog multietnickog karaktera bila postedjena najgorih patnji...
Vise ih se vratilo u Prijedor nego srba sveukupno u federaciju.
Jel neko bh Srbima kriv što se ne vraćaju u Federaciju? Krivi su sami sebi što slijepo vjeruju svojim vođama iz Banja Luke koji im ispraše mozak o nekoj netoleranciji u FBiH! Iz Sarajeva su sami otišli na poziv Karadžića i tadašnjeg SDS-a, a danas se ne vraćaju zahvaljujući Dodiku, Bosiću i njima podobnim!
U moju mahalu se niko nije vratio. mozda recimo zato sto su nas protjerali na pocetku rata i opljackali kuce. I sad da ih ja cekam rasirenih ruku. Mrs. sreca pa se oslobodio grad prije kraja rata pa su pobjegli sa svojom "vojskom"
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A to što je na dan bijelih traka načelnik ove općine prozvao komemoraciju gej paradom, to je druga stvar.
Izjava izvucena iz konteksta i "slobodno" interpretirana od strane novinara... Opste je poznata cinjenica da je Marko Pavic gradonacelnik za koga su masovno glasali Bosnjaci... Nevjerujes? http://izbori.ba/Rezultati/RezultatiFinalni/files/Biracka_mjesta_trka_8_opstina_009_ps_009B016.html
XLII, kako nece glasat kad nema veci curskija od Bosnjaka, tako je ista situacija u Doboju, *** bi doso Obren na vlast bez Bosnjaka i to sam priznaje a na kraju krajeva sta mi imamo nafake od toga kad je krv gusca od vode?
Prijedorcani su pravi ljudi.Respekt veliki.
jos malo pa ce nacelnik biti iz SDA