Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jahorina je za SDA smece od Bjelašnice svemirski brod.
Ljepotoca Srpska
Ako novi direktor sredi Jahorinu upola tako dobro ko Kopaonik što je sredio biće to svjetska destinacija ! ❤️💙🤍
Džaba kad su upropastili jednu od najljepših planina u regionu divljom gradnjom. Veliko ime je Tina Maze, svaka čast na dovođenju, ali džaba.
Jel ono u direktora masonski signal🤣🤣🤣🤣
Tina Maze vrhunska skijasica. Jednom je osvojila Veliki kristalni globus. To vam je kao da osvojite Ligu prvaka. Bjelasnica i Jahorina imaju sve uslove da budu domacini neke utrke Svjetskog kupa i da nam dodju najveci poput Kildea ili Shiffrin. Nebitno jel slalom, Super G, veleslalom ili spust. Ali tanka organizacija.
Pogledaj kolika imena domaćih lola Eleka i bošnjaka Šulića na plakatu , a koliko ime jedne Tine Maze..
kolika je cijena ?
jahorina je ok planina za skijanje, ali za pocetnike
Ojha, Tina Labirint