Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite, ionako ne bi trebali ni postojati
@Herschel Fašizam ili zdrav razum, gledaš okupaciju i uništenje jedne civilizacije i fizički nestanak naroda u realnom vremenu i čim neko kaze nesto protiv to je fašizam?? Ne sine ,to se zove humanost!
@Herschel Nije to logika,zdrav razum je u pitanju :) ali svako ima pravo na svoje mišljenje ,tako i ja imam pravo da kažem da su Cionisti najgori fašisti i zločinci u pisanoj i naratorskoj historiji svijeta te da im treba zatrti sjeme bez obzira na pol,dob i rasu,Cionistima ne Jevrejima.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ja ne znam ko ih je i primio
Neka idu živjeti na Mars neka ne zagadjuju planetu zemlju takvi narodi su nepotrebni:samo daj Nama!
Послије Трамповог признања Јерушалаима одоше из Унеска-припремају терен за чишћење Храмске горе.Слиједи сјеча окупаторске ал-аксе и златне куполе,растављање и слање назад у арабију.Соломонов храм се враћа.
zlatna kupola nije džamija Al-Aqsa, nego Dome of the rock, papčino!! Tek će da bude cionistichki obračun sa sljedbenicima Isusa, kojima ce cionisti pokazati kako ih smatraju nizom vrstom - goyim životinjama i zašto Isusa nazivaju kurvinim sinom!! Furdo debilna, goyimčiću jadni!!
@dzoDzenis0 Написао сам ал акса и златна купола, дакле, 2 појма,поДтуре глупо.А ти мени енглески назив. Хехе, поДтуре.Што се тиче Јевреја-непријатељ мог непријатеља...Нико тако не сатире ишљам као Јевреји.Свака им част.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cionisti=Čifuti ko vas ba Hebe
to je dobro
izrahell svakako misli da je iznad ljudske vrste, neka izadju iz svih organizacija i neka se deportuju na drugu planetu!! Cionistichka vnago prokleta!!
ишљам свуда прави с.ања и прогања другачије од себе.турци су дошли на Балкан да пале,убијају,одводе дјецу,конвертују најслабије, полтроне и од њих прави беспоговорне слуге спремне на братокољ.Депортација је пеницилин за ишљам "религију мира".
Арапи имају 22 државе на 2 континента,а хоће да направе и 23.Јевреји имају само 1 државу,а хорда од 450 милиона арапа+остали ишљамски (полу)свијет, хоће да је униште.ишљам је геноцидан, најгори, јер нападају народ који је преживио холокауст.ишљам=нацизам.
a ti se najedes cionostichkih vanago, jer ti je to jedini domet, furdo mala firaunska!!
@Ca6NJaMCa6NHy4468 stani cheto zar ti nisi na hitlerovoj strani
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hitler ali ne samo on kroz historiju ih je proganjao, pitanje je ZASTO??
ovi kleptomani zive u nekom scifi religijskom filmu i cine svaki korak kao nekom losom bajkom predodredjen a na tom putu cine niz nehumanih postupaka u modernom dobu, oni koji prezive holokaust ne bi trebali da budu isti kao oni sto su im cinili zlo, no ipak to jesu jer je sutova ljudska sposobnost za osvetom i pohlepom veca od ljubavi i humanosti, nije dzaba receno covjek je covjeku vuk, vuk stane kad se zasiti a mi smo nezasitni na putu ka unistenju...
prokleta vnago!!
клептомани су муСЛИНАми, јер су саградили окупаторске објекте на туђем светилишту.ТО радите и на косову, на темељима српских цркви.ишљам је геноцидан-арапи имају 22 државе и буне се што су се Јевреји вратили на своје.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nataknem vas na vrh kuurca, jeebeni nacisti.
Žele da sruše džamiju Al-Aksa i ponovo naprave Solomonov hram, jer im po njihovoj vjeri tek onda dolazi Mesija. Pošto su ga već odbili - Isusa / Isa a.s., doći će im mesija, samo će Bog /Allah kao kaznu im poslati Dedždžala / Antihrista, koji će im krunisati njihov nered na zemlji i uvesti u rat protiv muslimana i hrišćana a koji će opet izgubiti i biti protjerani iz svete zemlje. UNESCO je smetnja na tom putu.
Ova zastava postala simbol novog Nacizma.. kad je vidim imam isti osjecaj kad vidim svastiku i orlove...odma asociraju na zlo...
Kad amerika izgubi moc tad ce i izrael nestati. Isto tako vazi i za bosnu srbi iz sumske ocekuju da amerika izgubi moc da bosne nestane. A vepar iz laktasa podrzaje izrael.haahaa
Za okupatore i otimace tudze zemlje tamo vam i nije mjesto.I Srbija je isto poput Izraela samo da okupira i otima tudzu zemlju
Nema goreger nacije od zidova uzelbi sve tudze ansilu narodo moze kanjiha umirati nece pomoci nikoga, a Srbi i Hrvati postaju polako biti Zidovi.
ko vas ebe..