{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Iznervirani Čedomir Jovanović: Ja sam veći narkoman od Morrisona i Hendrixa

26.8.2013. u 16:30
0
29
Iznervirani Čedomir Jovanović: Ja sam veći narkoman od Morrisona i Hendrixa
0
Iznervirani Čedomir Jovanović: Ja sam veći narkoman od Morrisona i Hendrixa
Čedomir Jovanović
Predsjednik Liberalno-demokratske partije Srbije (LDP) Čedomir Jovanović ušao je u raspravu sa poslanicom Srpske napredne stranke Jadrankom Joksimović koja je izjavila da treba vidjeti ko od poslanika u Skupštinu dolazi pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata.
"Hajde da vidimo ko je pod dejstvom alkohola ili drugih opijata, jer se ovako ne može raditi u Skupštini. Nema drugog načina da se odgovori na iracionalnost i bezobrazluk koji možda i nisu dio pojedine ličnosti. Ja u to želim da vlerujem", kazala je Joksimović, prenosi Blic.

U raspravu su se uključili brojni poslanici, među kojima i Čedomir Jovanović koji je svojim poslanicima poručio da se posvete raskrinkavanju vladajuće koalicije, a naprednjacima da ne propagiraju kako predsjednik Srbije Tomislav Nikolić peče domaću rakiju, a onda poslanike tjeraju na alko test.

"Šta je idealan političar? To što imam četvrro djece i što sam ekonomski nezavistan. Ja se onda ne uklapam u to? Ja sam veći narkoman od Jima Morrisona i Jimija Hendrixa zajedno i ronim i penjem se i sve to sa 40 godina. Dosta više sa tim! Mogu sve to da izdržim, ali to je previše bolesno za instituciju kao što je ova (Skupština). Sada još traže testove u Skupštini. Zamislite kako bi oni prošli. Ne moraju da pušu ima i drugih testova. Vi znate na koje mislim. Ako je noć crna, onda je dan sunčan, topao i bijel", rekao je Jovanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: