Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire sve što pričaš za javnost kontra radiš u tome je kvaka .....neće da valja
Bakire sunce moje lijepo. Samo nastavi hebat u mozak ovaj retardirani narod. Može ti se. Ti si sretan čovjek.
Samo hrabro predsjedniče!
mrs mamu li ti jbm naranđastu zlu i pokvarenu lopovsku
Preži sa rjeci na djela majmune ridji!
MRS U 100 PM KRETENU!
ja ga vidio uzivo jest seksi❤❤❤
pa šta bi sa tim sporazumom o transportnoj zajednici , jel to konačno gotova stvar za nas , mislim jel prošao voz , ili još uvijek imamo šanse da potpišemo i uzmemo taj novac ?
PA U TOME I JESTE POENTA: Da Bosna bude država u kojoj treba da bude poželjno biti u svakom obliku postojanja. A ne da Tariguzija u njoj baca kosti kao što to radi širom svijeta još od 1914-e.
Sta je to biti nacionalista, sto Obren Petrovic po svemu, nije. To je neka vrsta opake dusevne bolesti, koja nastaje neprirodnim uticajima. Nije to stvar religija, nego nastaje na osnovi zloupotrbe religija ili drugih pojmova, jer i ako je neko druge religije, to je normalna stvar i to nikom ne bi trebalo da smeta i da od tog pravi nikakav problem.