Komentari (432)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj što pada snijeg raja,ne misli stat,a valja meni na poso u prvu.Znači prvo lopata,očisti avliju,ostruži šajbu pa ometi haubu i polako niz brdo,glavu u torbu pa zaradi minimalac.A Bakir iz kreveta za doručak,pa lagano u odjelce i niz mermerni stepenik pravac u limuzinu.Drugi skuho,drugi očistio,drugi ostrugo,drugi vozi,fotelja topla,plata kvasa ko uštipak...jah,al eto...samo nek ne puca😶
Samo da pitam, jel Sekina diploma original, šta je sa respiratora, čija je ikona, jel kisik industrijski ???
Građanska Bosna i Hercegovina.
To prvo sigurno nece, a vjerovatno ni drugo. Da se sprijeci kradja glasova vec bi bio ogroman korak.
e ova mu je grumfovska!
Bake ako das Covicu izborni zakon treba te objesiti
Nacitan ovaj Bakir nema sta nije dobacio dalje oda alan forda haha
hrvati se nista ne pitaju, najbolje ih je pustiti kraju!!!
pošteno.
Ti si nama Bošnjacima odličan za vracanje u prošli vijek. Trezoraš, prodavač Revizije,bestidnik,lažov, MANIPULATOR jedan seoski neartikulisani primitivni !
Parodoks je da Hdz insitira na jednakopravnosti. Dobro, ali kako jedan ustavotvoran narod moze stalno sve blokirati. Znaci, da ih se funkcionalnost drzave uopste ne tice. Naravno jer su sa guzicom u hrvatskoj a ovdje uzimaju i pljackaju.
Ako hocemo BiH svi moramo popustiti.Sve tri strane su licemjerne.
ako Bog da bit ce jedan glas i iedan presjednik, ovi hrvati sto poricu genocid su isti oni koji su 92 pucali na nas, pa onda kad je svijet rekao dosta priklonili su se drugoj strani i napravili oluju nad srbima, a srbi su oni isti koji su pucali na hrvate pa sad se priklonili hrvatima, e sad razmislite ko mijenja misljenje i ko je izadajica sebe i svog naroda, mi bosanci smo uvijek tu da na istom, sad objasni rijec licemjer iz gore navedeni cinjenica
Ovo ni Grunf ne bi izjavio..
Kolko ja visim ovde vam i Nikola Tesla i miroslav Krleza ravlace tu NEpamet.Nema toga vica !!!!!
Sve se ne zna il' ništa se ne zna??
Evo upravo razmisljam kako pomoci jaranu Bakiru u njegovom nesnalazenju. Svako rjesenje koje donesu nece valjati.
Ili će nam život biti cvijeće il nas više ovdje biti neće!