Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek se bar psi je...!
Hoćel biti kakih protesta? Nema nište ljepše nego iz kake ljetne bašče gledati budale kako ono nešto protestuju.
@ja! Pa njima su kao i robovlasnickom dejtonskom sporazumu i psi vazniji od ljudi. Oni su tu da ujedaju ljude i drze ljude u strahu, kako jadni ljudi koji rade za 300 KM za privatnika od Bakira i Dodika ne bi trazili povecanje standarda. Ubice se pustaju drugi dan na ulicu kao zakon im nista ne moze. Psi su tu da ujedaju ljude i njihovu djecu, udruzenja za zastitu pasa i zivotinja su peraonice novca vlasti, ovih 100.000 KM otici ce lopovima iz av-mau pa ce oni to lijepo podijeliti sa stranackim mesetarima kako bi imali sredstva za predstojece lokalne izbore u Novom Gradu. Sve je praksa zavjere a ne teorija kako neki voli reci.
Lopovi 100 000 dajete za pse lutalice, a jos niste isplatili ljude koji su radili kada nas je snijeg zatrpao. Zasto ne napisete clanak o tome?