Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi naši političari su veliki optimisti , samo se nešto nadaju :)
Stavljate ljudima umetke u glavu
Ja se opet nadam da ce doci Crnci s cunama od 35 cm da vas malo izlupaju po guzovima, jer u vas su se supci rasirli da to nije normalno, ako ovi crnci ne budu makar malo zacepili, na*** smo. Imate li vi ogledala pred sobom kad se probudite, bude li vas stid sta vidite.
I? Šta će nam se to promijeniti sa novoizabranim ambicioznim foteljašima? Ništa! Samo formiranje vlasti je pokazalo zbog kojih su se ciljeva kandidovali svi izabrani. Nisu se kandidovali da rade za državu i narod, nego samo zbog sebe i svojih ličnih interesa. Pokazali ste nam od oktobra, pa do danas kakav će vam rad biti. Svi ste došli sa prevelikim apetitom.
I onako realno, sta ce se bitno desiti... NISTA...sto se mene tice ne morate se ni formirati