Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se može za Predsjedništvo kandidavati ispred Bošnjaka ex. reis, zašto ne bi mogli i popovi i fratri? Zato, evo prijedloga sastava idealnog Predsjedništva: Mustafa Cerić - Vasilije Kačavanda - don Anđelko Kaćunko (onaj fratar što se pojavljivao sa Nivec Celzijusi na Red Carpe-tu na TV Nova. Naravno, samo treba mu dati BiH državljanstvo. Obzirom da sva trojica, na sebi svojstven način, ne bježe od popularnosti i prisutnosti u medijima, mislim da bi svi građani bili zadovoljni, a Vasilije pogotovo. Samo, malo mi žao onih što bi radili u kabinetu Kačavende :). Ali, bar bi bilo mnogih "pomilovanja".
deklarativno ne podržavate, ali u stvarnosti....
da je barem tako u cijeloj bih i u svim dzamijama... cast kavazovicu na odradjenom poslu, al postoji broj imama po selima koji jednostavno inzistiraju da se glasa za odredjenu stranku (znamo svi koju), tako da situacija u globalu izgleda dobro, a u pozadini i nije bas tako...
Aferim,,,,al nije tako
Poziv za osnivanje "Republike Sandžak" na Fejsbuku Na društvenoj mreži "Fejsbuk" otvorena je stranica takozvane Armije Republike Sandžak, na kojoj su postavljene fotografije sa nedavno održanog "Pohoda na Hadžet" u Novom Pazaru popraćene porukom "Pazar - Sandžak, nikad Srbija".
"I život svoj za Sandžak moj", kao i poruka mudžahedina Abdulmelika Bašića onim koje naziva "četnicima" - "Dirnete li u Novi Pazar, Drina neće biti zelena nego crvena, a Priboj će biti Proboj"
Takodje pozivamo za odcjepljenje vojvodine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)