Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako stranci levate jadne ljude.Samo im lovu uzimaju.Nazalost nema nista od toga,vjerujte .Ovo isto rade i Turci.Po 150-200000E a svi znaju da je beznadezno
Ko je davao pogresne dijagnoze djecaku i doveo ga do tog stanja?! NESTRUCNI I BAHATI LJEKARI KOJI SU KO ZNA KAKO ZAVRSILI MEDECINU!
@trn E nije nego sva ti je medicina zabluda. Dijagnoze, dnevne vrijednosti, kalorije, lijekovi. Nije bitna dijagnoza, nego sve se bolesti liječe isto, postom. Npr alergija i karijes nestanu nakon posta. Vjerujte naturopatama poput Herbert Shelton, Ross Horne (šta mislite odakle mi username?), J.H.Tilden. Za razliku od ostalih, oni su znali izlječiti skoro sve bolesti.
i molim vas paypal racun za Hanu!!!
hvala klixu na paypalu, to mi je jedina molba bila!!! ide uplata
zelim sve najbolje djetetu. al bi volio da cujem od vjernika gdje je taj vas Allah sto je svemoguc???
Hajde sad crni petak pokažite se u ovoj situaciji pa pozovite i donirajte da prohoda dječak