Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska akciji.. Znate li kolike su razlike u platama, za isto radno mjesto u Banovicima recimo i u Hercegovini..#zasto
svaka cast bingo.. ovi sto kazu bing 650 maraka.. pa maaamicu vam.. kolko ti dajes ljudima? ne dajes nista samo s33res po internetu
svima kojima ne valja ovdje i nesto seeru.. ucinite uslugu svima i odselite odavde i prestanite kmecat
Nevezano za ovu akciju, nista nije dzaba.
Kada je Mercator ovo radio, umjesto pozitivnih komentara za Mercator 90% komentara je bilo pljuvanje Binga. Bingo kada uradi nešto pozitivno onda će za par sati biti 90% komentara kako je Mercator to već uradio. Uzalud vam trud komunjarice. Bingo se širi, čak i kod vaše braće u genocidnoj a Mercator je već jednom nestao sa ovih prostora, ko kaže da neće opet?
@JimmyHadzic11 bingo family je totalno anti SDA way of living ;) Oni svesrdno koriste ustupke SDA mase i sire se.Nema tu SDA kontrole, neko te laze ;)
Da li su radioaktivni?
Naplatio je to Bingo nekako. Ako nista, smanjio dnevnicu radnicima