Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi i dalje mašite BH zastavama, kud i ne bi kad ste svi zaposleni, svima su vam stomaci puni, pa i djeci vam i roditeljima, a u kućama i stanovima je toliko toplo da morate otvarati prozore. Cijene goriva i energenata su toliko male da je to smijurija.., naravno, upravo zato jer su to vladine firme pa se ista brine o vama jer ste vi "njen" narod, a to vam je i nagrada jer ste odbranili ovu zemlju kad je bilo potrebno. Svaka čast, tako i treba.., mašite BH zastavama!
Je li i ovde u cijenu karte uračunat PDV, kao na humanitarnom koncertu u Hrvatskoj? Garant' jeste, jer ni ova Vlada nije ništa humanija od one hrvatske. Informacija za one koji blate USA, tamo se onima koji daju u humanitarne svrhe, djelomično skida osobni porez, a ne da još država uzima PDV sebi.