Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba pomoci i aBd da ozdravi
Bog da joj olaksa
zar nase zdravstveno osiguranje ( za koje odvajamo prilicne sume novca od nasih plata) ne snosi cijenu lijeka???Sta radi drzava??? Dakle ko ima novaca moze kupiti zdravlje, a ko nema zna se...Zdravstveno osiguranje bi trebalo snositi kompletnu cijenu lijecenja, a nadam se da ce Igbala pobjediti i ovu bitku .
Treba pomoci i nadam se da ce sve proci kako treba! Ko god moze da ucestvuje-prosiriti preko socijalnih medija,svaka pomoc je dobrodosla!
Nažalost tako je kao i ovoj gospodji strašno da narod moli za pomoć a neka naši političari tozla primaju I plate do bola.. Sretno da nam ozdravis
Zelim Vam ozdravljenje , drzite se !
Može li broj za donacije? :/
Vaše donacije možete uplatiti na broj žiroračuna: 3389002505658226, a za uplate iz inostranstva imate SWIFT: UNCRBA22, te IBAN: BA39 3387 2028 2446 3075 :)