|

Udruženje "Ruku na srce" podijelilo paketiće mališanima

Udruženje "Ruku na srce" podijelilo paketiće mališanima
21
Klix.ba
28.12.2012. u 14:52
0
komentara
21

dijeljenja
1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11
Udruženje "Ruku na srce" sinoć je podijelilo novogodišnje paketiće za djecu iz socijalno ugroženih porodica. Odjeća, igračke, slatkiši i školski pribor obradovali su mališane, ali i njihove roditelje.
Kao produkt višemjesečnog rada vrijednih članova Udruženja, u četvrtak je upriličena završna manifestacija projekta “Nijedno dijete bez paketića”.

Nakon uvodne riječi predsjednice Udruženja Elme Adanalić i dodijeljenih zahvalnica najzaslužnijim za realizaciju ovog projekta, mališani su se zabavili uz igrokaz, a potom svi zajedno pozvali Djeda Mraza da im uruči paketiće. Druženje je upotpunjeno pisanjem čestitki, crtanjem i slikanjem sa glumcima iz predstave.

Program je upriličen u multimedijalnoj sali Opštine Novi Grad. Zahvalnice za značajan doprinos akciji dobili su i predstavnici firme "Authority Partners", Udruženje studenata Elektrotehničkog fakulteta Sarajevo "Steleks", voditelji programa "Jačanje porodice" koji realizira Organizacija SOS Dječija sela BiH, kao i glavni organizator ovog projekta, član Udruženja, Selma Čaušević.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.