{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Udruženje Pomozi doniralo 2,5 tone dječije hrane

12.2.2015. u 13:24
82
2
Udruženje Pomozi doniralo 2,5 tone dječije hrane
82
Udruženje Pomozi doniralo 2,5 tone dječije hrane
Udruženje Pomozi iz Sarajeva u kontinuitetu pomaže socijalno ugroženim porodicama i pojedincima. U ovoj sedmici posjetili su 9 gradova i javnim ustanovama donirali dječiju hranu.
Donirano je preko 2,5 tone dječije hrane, koja će biti distribuirana i usmjerena korisnicima usluga pojedinih ustanova, te onima koji su u socijalnoj potrebi.

Donacije su isporučene: Opštoj bolnici Sveti Vračevi u Bijeljini, Opštoj bolnici u Brčkom, Opštoj bolnici u Gračanici , Domu zdravlja Gradačac, Domu zdravlja Lukavac, Županijskoj bolnici Orašje, Domu zdravlja Srebrenik, Domu zdravlja Živinice, te obdaništu Dječija radost u Maloj Brijesnici.Navedene ustanove se nalaze u gradovima koji su sredinom prošle godine bili pogođeni poplavama, koje su nanijele ogromne štete. Ovom akcijom Udruženje Pomozi nastavlja svoje aktivnosti pomoći porodicama, pojedincima i ustanovama iz poplavljenih područja u stanju socijalne potrebe,

Anera Junuzović Husić iz Udruženja Pomozi iskoristila je priliku da se zahvali svim donatorima koji podržavaju rad Udruženja, te poziva sve ljude ukoliko žele da učine isto i time pomognu onima kojima je to najpotrebnije da ih kontaktiraju.
Rad ovog Udruženja možete pratiti na njihovoj Facebook i web stranici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: