{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U nedjelju u Galeriji B. Smoje vas služe članovi grupe Zoster

20.4.2012. u 14:16
1
0
U nedjelju u Galeriji B. Smoje vas služe članovi grupe Zoster
1
U nedjelju u Galeriji B. Smoje vas služe članovi grupe Zoster
Humanitarna akcija galerije B.Smoje pod nazivom Danas Vas služi... se nastavlja. Ove nedjelje, 22. aprila, od 12:00 do 13:00 sati, u ulozi konobara su članovi mostarskog benda Zoster.
Grupa Zoster je nastala u jesen 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića, kao potreba da se nešto kaže. Njima su se nakon godinu dana pridružili bubnjar Goran Rebac i pjevačica Marijana Pejić te njih četvero čine okosnicu grupe. "Zmajevi" i "Flomasteri" samo su neka od imena koje su mijenjali svakim nastupom.

Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije te ponekad i edukacije i ljubavi naravno...

Akciju je pokrenula galerija B.Smoje, a podržao radio Kameleon i emisija Udri muški, koju vodi Almir Čehajić Batko. Projekt je zamišljen tako da jednom sedmično posjetitelje galerije B. Smoje uslužuje neka ugledna ličnost ovog grada. U toku tog sata posjetitelji sami određuju cijenu napitka i time direktno doprinose humanitarnoj akciji. Sav prihod će ići kao pomoć onima kojima je u trenutku realizacije to najpotrebnije. Više informacija na www.danasvassluzi.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: