Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Gorazdu i Gorazdanima.Znaju samo oni sta su propatili 4 godine ali se nisu dali niti predali agresoru.Trebala bi se cijela slobodarska BIH ukljuciti u ovu akciju.Nadati se da tamo nece biti kao kod nas PODAJTE JEDNU VRECU I ASADU.
Nakotilo se ovih fasista ispod ove vijesti. Al cestitke Goraždu, ovo nije malo. ABd da dode u prave ruke a ne kao sto je bilo sa humanitarnom koju su nama slali.
Čuj bosanci i hercegovci??? Ko biše ti???
ko, kome, sta, kako..ali hajde eto
saljete pomoc teroristima, bas divno
blizanacBl zna se kome je u genima noz i klanje a tamo se 99% potura muslimanskoj populaciji nečiji otpad od ljudskog roda
ovih dana se izvrasavaju zadnej pripreme za dolazak migova u srbiju a putin i rukovostvo rusije obecavaju isporuku s300 srbiji....dolaze tenkovi i oklopna vozila...ministar vojni je rekao da ce sve stici na vreme...sta to znaci?....da li se to nesto sprema na balkanu?.....juce su srbi vjezbali u bugarskoj gadjanje sa nato zemljama i pokazalo s eda su mnogo bolji od njih...od 6 raketa sest pogodata a amerikanci samo jedan pogodak...zasto nato vjezba srbe za gadjanje raketama?...dolaze islamisti
Srbija u 2016 - zivorodjeni 65.000, umrli 103.000, prirodni prirastaj -38.000. Ne treba vama rat, Bog to u miru odradi :)
@GvozdeniStit ...ja ipak mislim da ce 2 miloina bosnajka prije da izumre od 8 miliona srba....
hranite bjedu nasu po bosni sta vas briga za sirijom
Bravo za Gorazde. To je bosnjacki merhametluk, to je bosnjacko postenje i bosnjacka sirokogrudnost. Uvijek pomazemo ljudima u nevolji.
@blizanacBL Bitno je da vi ratujete na istoku Ukrajine i u Abhaziji. Isli ste cak i u pomoc Assadu u Siriju iz Srbije. 2011 godine vas je nekoliko stotina otislo u Libiju da pomognu gadafiju pa ste popusili od slobodne Libijske vojske
prestanite slati ubice i koljace u siriju....to ce im puno vise pomoci....
@Mico ...u pravu je cosic.....srbi su zadnjih 200 godina strasno lagali sami sebe....a od 1945 smo magistrirali laganje samih sebe.....zato je dobri dobrica iskoristio aliju da nas probudi i osvjesti....hvala aliji...hvala i dobrom dobrici....ah da...jesi li znao da dok su njih dvojica igrali sah da im je mali bakir kuhao kafu?
Šalje li iko pomoć Sirijskoj Arapskoj Armiji ili sve ode džihadistima?
Imas ti Putinovce na istoku Ukrajine i u Juznoj Osetiji. Nemoj ici prema Njemackoj i od Merkelove uzimati eure kada ste 1941 ratovali protiv Njemacke.
@GvozdeniStit Oš se karamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
O Govnazde, Jebazde, Prdazde opet u akciji.