Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalostno. Sto boze nemam para i snage u bosni da mogu pomoc svima
Hajmo telefone u ruke. Bar toliko svi možemo, ko može više ima broj računa. 17012!!!! To što date niko vam nikad neće uzeti.
ovo je Bosna i Hercegovina, dok ove glavonje kradu milione djeca nemaju osnovne uslove za zivot, sramota da veca ne moze biti
Ima li neko posten da sve organizuje da skupimo pare da im se negdje kuca napravi...
da im dragi Allah dž. š. da berekjet zdravlje i sreću, Amin ya rabi
bolje pomozi, od riječi nemaju ništa
Mjesto da im prizeljkujes da ciko na nebu pomogne podigni telefon i uplati im nesto novca
Spavaš li mirno Bakire???
@hakunfuc hebem li mu fameliju bakrenu
Zalosno 0 komentara a da je o zelji bilo bi 100+ svakako trrbamo svi pomoc i podjeliti
@FarisOlimp a šta da napišem prijatelju na ovo... Tuga, jedino to... Nego ko ima imalo da može odvojiti od sebe u auto i obići ovu dječicu...
@FarisOlimp U pravu si. Uplatiti kolko se moze ljudi moji dragi. Majku cekaju, a znaju da se vratit nece. Gospodaru svih svjetova , ublazi im njihovu tugu. Pomozimo da bar neko vrijeme razmiljaju o necemu drugome.