Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo, Jeste li u potrazi za uglednog zajmodavca, umoran od odbijanja banaka i hipoteke, jeste li umorni u traženju sredstava za financiranje Vašeg poslovanja ili ste financijski neugodno da ne možete platiti dug i račune? Mislite li za dobivanje financijske pomoći? a ne žuriš sada i zgrabite svoj zajam zajamčen i osiguran zajam danas, kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected], za brzi chat ili whatsapp, +393511067514 za više informacija. Dante Paola
Da li u F BiH postoji ZZO i šta oni to glume, ako postoje, u ovom slućaju. Istina ZZO je nekad osiguravao ljude kojim je pomasno odbijano od plaće, ali sad samo uzimaju novac od osiguranika i sebi napucavaju plaće, a pacjente ko jebe. Pošto se i onako lijekovi kupuju onda treba obustaviti odbitke iz plaće za ZZO. Jel to hoćete bagro. Odmah da ste ovom čovjeku osugurali lijek, ako nemate otpustite 150 doktora i platite liječenje našim ljudima.
NOVARTIS Pharma GmbH (Webseite) PZN: 09529452 Packungsgröße: 56 Stück Darreichung: Tabletten Packungsbeilage Produktsteckbrief Produkt zum Merkzettel hinzufügen Preis: ohne Versand / inkl. Versand 2.005,42 €
Iz licnogbiskustva sam sa znao kako ljekar sa trgovcima iz Srb, hr ili slo zaraduju ogromne kolicine na nemocnim. Galamite na sda, ali snsd i hdz su jos gori. Jer trolovi nespominju da su upravo ove dvije stranke odgovorne sto se nije reformisalo farma-pravo
Umijesto da se oslobodi trgovanje certifiziranih lijekova iz EU sa BiH covic-dodik to sprijecavaju zadnjih 7 godina! Npr. Komb lijekova navavlja se iz srbije za 8000 km , koji u NL kosta 350€!?!?! A vi ovce vjerujte trolovima, koji iz vojne akademije Beograd svakodnevno sire lazne informacije na bh forumima. Evo i ovaj gore potreban lijek za 50% jeftiniji u GER. Ko kofa ivdhe u zdrav mozak j...?
Moj brat(ratni komandant,rvi,)sa jos 40 gelera u stomaku,od prvog dana rata na prvim linijama,je takodje obolio od iste bolesti,rekli su mu da za njega nema tih lijekova Jakavi i evo sad godinu kasnije lezi na hematologiji u Sarajevu sa akutnom leukemijom,cekaju da umre. Eto te drzavo i vlasti,neka je svima haram i sramota koji su doveli do ovoga.
Neshvatljivo je da se neophodni lijekovi nisu u stanju nabaviti u ovoj zemlji.Mogu razumiti za izmjestanje zbog operacija i transplantacija ali da drzava nije kadar nabaviti lijekove za potrebe njenih gradjana je dno svakog dna od sistema a mohu se kupovati i praviti kule i hradovi a dao bog pa im i pusti ostali zbog ovakvih i slicnih slucajeva
Ocekivao sam da ce sada ovdje udariti komentari po autima za Predsjednistvo itd. Ljudi moji i da se ne kupuju auta guzonjama mi ove pare nemamo. Nas sveukupni standard je toliko mizeran da mi jednostavno ne mozemo ni razgovarati o ovako skupim lijekovima. I to je tuzno. I bilo nam drago ili ne bilo, za one koji dugorocno misle na sebe ovo je jedan od velikih razloga da bjeze odavdje.
Riješit će to sposobna i merhameli menagerica :) ta je to njoj... Brz i uspješan oporavak želim !
Država je u stanju da kupuje vozila raznoraznim guzonjima od više stotina milja keka ali pomoći svome građaninu??!!E sad gledaj te za koga glasate?!!
Haj Mimo, doniraj jednu plaću čovjeku, šta ti fali.