Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon sam dobila broj računa. Badnjević Amir 1613000051227307 Raiffeisen bank. Molim Vas dijelite i pomozimo ovom krasnom mladicu u borbi za život.
Upravo sam se vratila iz banke želeći da uplatim određeni iznos međutim ne postoji mogućnost da ja, kao fizičko lice, izvršim uplatu s obzirom da je, po objašnjenju uposlenika banke, to jedino moguće izvršiti sa deviznog računa na devizni račun. Moooolim za informaciju više kako da izvršim uplatu.
Lijepo i humano je kad objavite tekst ali vas molim da objavite i broj žiroračuna i adresu da se mogu izvršiti uplate.
Kad 90% ljudi shvati da se ovako prikuplja novac zbog Bakira, Milorada i Dragana, tj njihove politike (koja je suštinski ista), da oni iznjedre razne Ćesire i sl biznismene koji zapravo rade za njih i njihov stranački vrh - možda nam i bude bolje!
Više nam je dosta i SMS-ova i humanitarne pomoći. Gdje je država da pomogne ovakvim ljudima? I onda se pitaju što nam doktori odlaze. Ma nosite se u pm.