Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad svi oni što stalno prozivaju kako im čifuti ubijaju braću palestince koje toliko vole, neka daju po cenera.
Svako normalan treba pozivati na pravdu, a ko moze neka pomogne...iako dam 100KM ćifuti neće prestati ubijati nedužne ljude, a prije sve nedužnu djecu uzrasta do 11god.
@pomoc ne izvlaci se , daj cenera i zovi ostale koji su iste politike i dajte sad pare , evo vam prilika . Sve ostalo ja razumijem al samo ti govorim da imas priliku :)
Dajte broj računa da čovjeku uplatim 10km :)
e moj bošnjače ćoravi... čitaj kako ti mohamed zapovedaše u Kuranu: " Svi koji to žele mogu izvršiti uplatu na sljedeći broj računa kod Ziraat banke BiH, broj računa: 186 000 405 073 4089"
ne mjesaj vjeru u ovo :) nisam čitao broj računa pročitao od čovjeka dijagnozu i koliko mu treba jbg nismo svi savršeni ko ti za promjenu probaj mu i ti bar 1 km uplatiti osim sto se praviš pametan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba vidjeti kod teta Zilhe treba li kakva pomoć i u Kruhu Sv. Ante,, pa ako je tu u redu sve, onda idemo pomagati svim ljudima u potrebi u BiH i onim u RS-u i onim u HB HR i ovim našim, pa ako je tu sve OK, e onda idemo pomagati svim doseljenicima, izbjeglicama i ljudima u potrebi, koji su u Bih zatražili azil i dobili ga.
uuuu pa koliko je onih sto samo na ovom portalu pokazuju mrznju prema jevrejima i koliko su im u krvi braća palestinci, ovaj ima za dva dana milijardu da sabere. samo da mu pošalju oni sto drkaju na ronalda i što su pisali "ronaldo je kralj za Messija jer daje pare palestinskoj braći" ovaj ima vilu od zlata da napravi
Ovakvih i gorih slučajeva puna BiH. Ne vidim razliku, pa šta ako je Palestinac.
Klix obiluje degenericima koji pisu uvredljive komentare na apelu za pomoc...
Heeeeeeellp Palestine
svakog dana prime podrzku preko komentara poturica xe xe xe
i on i doktor arapi...koja smo mi metropola jebo toronto
https://www.youtube.com/watch?v=peppSQC0XTA
jebeš arape, a još više filestince...
ne volim palestince i retrogradne narode kao što su muhamedanci svih nacija: bošnjaci, palestinci, turci, i dr. bolja ti je moja iskrenost, nego arapsko-tursko-iranski licemjer i dupli standardi
@sefika007 arapi su šljaka od ljudi, a i bošnjani idu tim smerom... bumo videli
PRIKAŽI ODGOVORE (6)