Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stid me je kao građanina, Bosanca, u kakvoj državi živim! Ako ovaj časni čovjek nije zaslužio da mu država obezbijedi transplantaciju i kvalitetno liječenje, onda se pitam ko je !? Narod će izdvojiti novac kao i uvijek kad su hum.akcije u toku, ali žalosno je da se za ovakvog čovjeka skuplja sadaka..
Hajde ljudi, zovite, uplacujte. Da budem iskren, ja jos nisam zvao, em mi je istekao kredit, em na njemu ima 0.03... Cim jutro svane, dopuniti cu i od mene idu dva poziva. Pomozite.
naka mu ba li ja izmetbegović plati zlatnim kašikama zaslužio je i neka ide negdje na bliski istok gdje je sve džabe
Amere retaardirani jel te stid?? cccccccccccccc.
asvako me covjeku treba pomoci ali stabi covjek u proslom gradjanskom ratu radio dabi se herojem zvao po mom on je heroj ko i njegova braca hrvati i srbii.
OVOM GROBU NE TREBA JETRA NEGO FROBARSKA LOPATA...
Dragi Salko, Pratila sam i pratim vase zdravstveno stanje. Nadajte se vi, a i mi vasem uspjesnom lijecenju, a i ozdravljanju. Ako je neko to zasluzio, onda ste to vi. Zelim vam svako dobro, uz vjeru, da cete se uskoro vratiti svojoj porodici i svima nama, koji cijenimo vas izuzetni doprinos u odbrani jedine nam domovine od agresije!
za ovakve ljude je halal svaka marka. +2.10
UPLATIO POZIVOM.. HAJMO NARODE
sta kaze radoncic,pa salko mu je krvlju natopio temelje tornjeva,neka mu plati a moze i bakir,neka smanji zalogaje i odvoji od zlatnih kasika hehehehe
Drž\' se junačino! Hajmo ljudi, dužni smo mu!
090/291-025 + 1poziv.
Ja sam poslao... HALALOSUM !!
to je jedna kafica manje..a covjeku spasimo zivot...i to ne bilo kakvom covjeku..vec hrabrom komadantu koji je bio spreman bas taj zivot zrtvovati \'92 za nas... svi koji ovo citaju molim vas nek posalju , necemo osiromasiti radi 2 KM
Ljudi zovite i uplacujte.. ovako nesto moze i vas sutra zadesiti!
hajmo hajmo svi koji radite i koji ste u prilici da pomognete to ucinite odmah..sjetite se samo hrabrosti i zrtvovanja nasih komadanata 1992..oni su spasili nas...zato je doslo vrijeme da se oduzimo i iskazemo zahvalnost!!